Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Ύπνος και εγκυμοσύνη: Πώς θα βολευτείτε και οι δύο;

Η κοιλίτσα φουσκώνει και ο ύπνος δυσκολεύει;

Μάθετε πώς θα βολευτείτε και οι δύο!

1. Ξεκινήστε από τα βασικά

Διαχειριστείτε την αϋπνία δημιουργώντας καλές συνήθειες ύπνου. Δοκιμάστε να πέφτετε για ύπνο την ίδια ώρα κάθε βράδυ, και να αποφεύγετε τις οθόνες για τουλάχιστον 1 ώρα πριν ξαπλώσετε.

2. Βρείτε τη σωστή στάση

Η καλύτερη στάση ύπνου αυτή την περίοδο είναι στο πλάι στην αριστερή πλευρά, καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τον πόνο στην πλάτη και το πρήξιμο στους αστραγάλους, τα πόδια και τα χέρια σας.

3. Αξιοποιήστε το μαξιλάρι σας

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

pregnant with salad

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο ειδικό μαξιλάρι για εγκύους, μπορείτε να βολευτείτε τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά ως στήριγμα ή ανάμεσα στα πόδια.

4. Περιορίστε τα υγρά

Είναι σημαντικό να πίνετε άφθονα υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά καλό είναι να τα μειώνετε προτού ξαπλώσετε για ύπνο, ώστε να μειωθούν οι επισκέψεις στην τουαλέτα.

5. Κινηθείτε μέσα στην ημέρα

Ένας περίπατος μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να αποφύγετε τις νυχτερινές κράμπες στα πόδια σας.

 

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μια μέρα θα ξυπνήσετε και θα έχετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλασματάκι, το μωρό σας!

Pregnancy

Μια μοναδική διαδρομή ξεκινάει!

Γνωρίστε τη σειρά καθημερινής φροντίδας και περιποίησης σχεδιασμένη για τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πατώντας εδώ

Κάντε και εσείς το σχόλιό σας

Τέλειες συμβουλές!

NEW
Webinar

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Με την εγγραφή σας στη Frezyland μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη αρθρογραφία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύεστε με 45 πόντους!