Στο νέο μας webinar, "η διατροφή της μαμάς, «κλειδί» για τον θηλασμό", o κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος Γιώργος Λάντις λύνει κάθε σας απορία σχετικά με τους μύθους που συνοδεύουν το τι «κάνει ή δεν κάνει να τρώει η μαμά που θηλάζει».

Κάθε μήνα οι 3 πιο δραστήριοι γονείς της Frezyland κερδίζουν
μοναδικά δώρα!

july present for super parent

Εδώ οι Super Parents ξεχωρίζουν και επιβραβεύονται!

Η Frezyland αναγνωρίζει ότι κάθε μαμά, μέλλουσα μαμά ή μπαμπάς έχει αμέτρητες υποχρεώσεις, για αυτό και οι ενέργειες που κάνετε στον όμορφο κόσμο μας για να είστε #SUPERPARENT για το μικρό σας, αναγνωρίζονται!

Πώς; Δημιουργήσαμε ένα σύστημα επιβράβευσης #SUPERPARENT που σας δίνει τη δυνατότητα να μαζέψετε πόντους και να διεκδικήσετε τον τίτλο του super-δραστήριου parent! Συλλέγετε πόντους κάνοντας διάφορες απλές ενέργειες.

Χρειάζεστε μόνο 100 πόντους για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους 3 Super Parents του μήνα που θα κερδίσουν φανταστικά δώρα!

Γιατί εδώ η κάθε ενέργειά σας μετράει.

Πώς να κερδίσετε;

crocodile

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ FREZYLAND

Εγγραφείτε στη Frezyland εφόσον δεν είστε ήδη μέλος!

facebook like

ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ

Δείτε τις ενέργειες που σας χαρίζουν πόντους & κάντε όσο πιο πολλές μπορείτε!

3rd prize

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ FREZYLAND

Ανακαλύψτε πόσους πόντους έχετε συλλέξει για αυτό τον μήνα και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

NEW
Webinar

breastfeeding diet webinar
Η διατροφή της μαμάς, «κλειδί» για τον θηλασμό
Στο νέο μας webinar, "η διατροφή της μαμάς, «κλειδί» για τον θηλασμό", o κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος Γιώργος Λάντις θα λύσει κάθε σας απορία σχετικά με τους μύθους που συνοδεύουν το τι «κάνει ή δεν κάνει να τρώει η μαμά που θηλάζει».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Super Parent

Στη σελίδα της Frezyland μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και tips για την καλύτερη ανατροφή και ανάπτυξη του παιδιού σας, ενώ ταυτόχρονα κάνοντας απλές ενέργειες και αλληλοεπιδρώντας με άλλους γονείς επιβραβεύεστε! Εδώ αναγνωρίζουμε τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο σας καθώς και τη θέλησή σας να μοιράζεστε εμπειρίες, απόψεις αλλά και απορίες με άλλους γονείς. Δραστηριοποιηθείτε στη Frezyland μέσα από ένα μεγάλο εύρος ενεργειών και μαζέψτε όσους πιο πολλούς πόντους μπορείτε! Εδώ η κάθε σας ενέργεια μετράει! Χρειάζεστε μόνο 100 πόντους για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να γίνετε o Super Parent του μήνα. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο γίνετε ενεργά μέλη της Frezyland και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!