Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.

Πώς να εφαρμόσετε τη μοντεσσοριανή αγωγή

Όταν κατανοήσουμε όλα αυτά που το παιδί κατακτά από μόνο του, θα ξέρουμε καλύτερα πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Μαρία Μοντεσσόρι   Η Μαρία Μοντεσσόρι (1870-1952) γεννήθηκε στην Ιταλία, σπούδασε ιατρική, αφοσιώθηκε στην παιδαγωγική και αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες παιδαγωγούς της «Νέας εκπαίδευσης» στην προσχολική ηλικία. Σύμφωνα με την μοντεσσοριανή αγωγή, κάθε παιδί […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Δραστηριότητες για Παιδιά

Η συναισθηματική, κοινωνική, σωματική αλλά και η νοητική ανάπτυξη του παιδιού συμβαίνουν παράλληλα κατά την παιδική ηλικία. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη προκειμένου το παιδί σας να αρχίσει να εξερευνά τα διαφορετικά ταλέντα του αλλά και να διευρυνθεί το γνωστικό του επίπεδο. Θέλετε να μάθετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει μια ξένη γλώσσα; Δεν είστε σίγουροι εάν έχει δυσλεξία; Στις δραστηριότητες για παιδιά θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύψετε άρθρα που αφορούν τη σχολική αλλά και εξωσχολική δραστηριότητα των παιδιών, αλλά και δραστηριότητες που προάγουν τη μάθηση και τον αθλητισμό. Ακόμα στην ενότητα δραστηριότητες για παιδιά θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να οργανώσετε τη μελέτη στο σπίτι, καθώς και πολλά ακόμα tips!