Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.
little girl with fever

Πυρετός από εμβόλιο: Πόσο κρατάει;

Η εμφάνιση πυρετού ή πιο σωστά, η αύξηση της θερμοκρασίας του παιδιού πάνω από το φυσιολογικό εύρος, αποτελεί μία πολύ συχνή συστηματική παρενέργεια των εμβολιασμών που διενεργούνται στα βρέφη και τα μικρά παιδιά. Πόσο συχνός είναι; Στο φύλλο οδηγιών των εμβολίων αναφέρεται ο πυρετός ως πολύ συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια μετά τη χορήγηση, δηλαδή εμφανίζεται σε […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Νηπιακή Ηλικία

Η νηπιακή ηλικία είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές και χαρούμενες περιόδους για γονείς και παιδιά. Τα νήπια αρχίζουν να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να στέκονται κυριολεκτικά και μεταφορικά περισσότερο στα πόδια τους! Πολλές φορές το νήπιο μπορεί να μοιάζει με ενήλικα σε μικρογραφία αφού κατά τη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας διαμορφώνονται η τελική φυσιογνωμία καθώς και οι τελικές σωματικές αναλογίες. Επιπλέον, η διατροφή του παιδιού σε αυτή την ηλικία, θέλει ιδιαίτερη φροντίδα μιας και διαφέρει αρκετά από εκείνη του βρέφους και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη σωματική του ανάπτυξη. Ανακαλύψτε εδώ, χρήσιμες συμβουλές για νήπια, how-to videos, καθώς και πολύτιμα εργαλεία που θα σας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας.