Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

submarine

Ταίριαξε το περίγραμμα

Η ανάπτυξη των γνωστικών ικανοτήτων ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού. Βοηθήστε το παιδί σας να αναπτύξει δεξιότητες συγκέντρωσης και επίλυσης προβλημάτων ακονίζοντας το μυαλουδάκι του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!
sheep illustration

Βρες τις διαφορές

Βοηθήστε το παιδί σας να αναπτύξει την παρατηρητικότητά του παίζοντας μαζί του το παιχνίδι «Βρες τις διαφορές».

Παιχνίδι μνήμης

Κάντε τη μάθηση ενδιαφέρουσα για το παιδί σας μέσα από την εξάσκηση μνήμης! Ακονίστε το μυαλουδάκι του παίζοντας το "Παιχνίδι Μνήμης" που θα σας χαρίσει ώρες διασκέδασης και γνώσης!

Online Puzzle για Παιδιά

Ανακαλύψτε το Online Puzzle για παιδιά και μάθετε στο αγγελούδι σας να αναγνωρίζει ζωάκια και φρούτα, να αναπτύσσει κριτική σκέψη και να κάνει τα πρώτα βήματα γύρω από την επίλυση προβλημάτων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδια για παιδιά

H σημασία που έχουν τα παιδικά παιχνίδια σε όλα τα ηλικιακά στάδια του παιδιού είναι πολύ μεγάλη. Το νήπιο, και αργότερα το παιδί, παίζουν το καθένα με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό βαθμό. Όποια όμως και να είναι η ηλικία του παιδιού σας, είναι γεγονός ότι το παιχνίδι συντελεί πολύ σημαντικό παράγοντα στην κινητική, ψυχολογική, αλλά και κοινωνική του ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό οι γονείς καλείστε να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί στην επιλογή παιχνιδιών όπου εκτίθεται το παιδί σας, προκειμένου εκείνο παίζοντας να μπορέσει να μάθει, να διασκεδάσει, και ταυτόχρονα να εξελιχθεί μέσα από αυτό. Bρείτε στα παιχνίδια για παιδιά της Frezyland τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που ταυτόχρονα θα αναπτύξουν και θα ενισχύσουν τη μνήμη, τη δημιουργικότητα καθώς και άλλες δεξιότητες του παιδιού. Παίξτε μαζί και φτιάξτε παζλ, εξασκήστε τη μνήμη του με το παιχνίδι με τις κάρτες, βρείτε τις διαφορές σε όμοιες εικόνες και διασκεδάστε παίζοντας τα δημιουργικά παιδικά παιχνίδια που θα βρείτε μόνο εδώ!