Είμαστε η ομάδα της Frezyland, του εξατομικευμένου διαδικτυακού οδηγού για γονείς και μέλλοντες γονείς, με την υπογραφή της FREZYDERM. Μέσα από τις σελίδες του www.frezyland.gr δημοσιεύουμε περιεχόμενο που αφορά στην εγκυμοσύνη, την υγεία, τη διατροφή, την ανάπτυξη/φροντίδα, την ψυχολογία και τη μάθηση/εκπαίδευση του παιδιού (από τη βρεφική έως τη νηπιακή και προεφηβική ηλικία) σε συνεργασία με έγκριτους επιστήμονες, όπως μαιευτήρες/γυναικολόγους, παιδιάτρους, διατροφολόγους, ψυχολόγους, παιδαγωγούς και παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές υγείας, ευεξίας και ομορφιάς και δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και προτάσεις οργάνωσης (προσωπική agenda) που ενδιαφέρουν αποκλειστικά τους γονείς. Όλες αυτές οι πληροφορίες, αφορούν κάθε χρήστη ξεχωριστά, αφού το περιεχόμενό τους προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του, όπως αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που συμπληρώνει κατά την εγγραφή του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Επιπλέον, στη Frezyland μπορεί κανείς να βρει πλούσια βίντεο με συμβουλές και λύσεις σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους αλλά και εποικοδομητικές δραστηριότητες  που βελτιώνουν τις δεξιότητες των παιδιών. Τέλος, ο κόσμος της Frezyland διοργανώνει συχνά δωρεάν σεμινάρια με θέματα που ενδιαφέρουν τους γονείς και τις εγκύους και διαθέτει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιο δραστήριων μαμάδων που κερδίζουν πλούσια δώρα.

 

Τι είπαν για εμάς οι χρήστες της Frezyland

 

Ειρ. Στεργ.

just perfect for our babies !!!

 

Kiki Ath.

super προϊόντα κ σελίδα … 😃😃😃

 

Chris. Sim.

Μάθετε τα πιο σημαντικά θέματα για την μαμά και το μωρό.. Super εταιρεία

 

Σ. Φουκ.

Υπεροχα αρθρα! Υπεροχες συμβουλες!

 

Στ. Γ.

υπέροχες συμβουλες για παιδιά και γονείς

 

Strav.  M.

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες!!!

 

Paris G D

χρήσιμες συμβουλές για ολους

 

Αλεξ. Καλ.

Ωραία άρθρα και συμβουλές για την νέα αρχή..

 

Ag. Rit.

τέλεια σελίδα για σούπερ μαμάδες. ..φοβερά άρθρα για όλη την οικογένεια!

 

Sam. Mar.

Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και προτάσεις…

 

Τι  έγραψαν για εμάς ο Τύπος και τα blogs

 

monopoli.gr

Η Frezyland προσκαλεί τους γονείς να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, από την άνεση του σπιτιού τους!

άρθρο

 

mothersblog.gr

H Frezyland είναι ένας πλήρης εξατομικευμένος οδηγός για τους γονείς, διαμορφωμένος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της εγκύου και της σύγχρονης μαμάς και έχει στόχο να γίνει το δεξί χέρι των γονέων σε θέματα που αφορούν στα παιδιά

άρθρο

 

elle.gr

Έξυπνες προτάσεις για δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές και ευχάριστες δραστηριότητες, υπόσχονται ατελείωτες ώρες…FrezyFan στο σπίτι και βοηθούν το παιδί να αναδείξει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά του, αναπτύσσοντας δεξιότητες που ακόμα και εσείς, ως γονείς, μπορεί να μην είχατε ποτέ φανταστεί ότι διαθέτει!

άρθρο

 

baby.gr

Ο κύκλος των σεμιναρίων που ξεκινά  αποτελεί ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που αποδίδει η Frezyland στην αρμονική σχέση της οικογένειας, σχεδιάζοντας συνεχώς νέες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση

άρθρο