«Κλείστε θέση» και παρακολουθείστε δωρεάν ένα online σεμινάριο με θέμα «Οι Πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι»

Τα 10 πράγματα που κάθε μαμά πρέπει να ξέρει, για να «τη βγάλει καθαρή» με το νεογέννητο.

Ο ερχομός ενός νεογέννητου και οι πρώτες μέρες του στο σπίτι είναι μια πρόκληση ακόμη και για τους τέλεια προετοιμασμένους γονείς. Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε, για να περάσετε και αυτή την… τάξη με άριστα!

Τι Χρειάζεται να Έχετε σε μια Τσάντα Μωρού για Ανέμελες Βόλτες!

Το μωράκι σας μεγάλωσε και είναι έτοιμο να ανακαλύψει τον κόσμο! Ετοιμαστείτε για ανέμελες βόλτες, έχοντας σούπερ διάθεση και… όλα τα απαραίτητα στην τσάντα του: Πάνες Πάρτε μαζί σας τουλάχιστον 4-5 πάνες, ειδικά αν το μωράκι σας είναι μικρό. Στρωματάκι αλλαγής: Με αυτό μπορείτε να αλλάξετε το μωράκι σας κυριολεκτικά παντού! Αφρός καθαρισμού: Εφαρμόστε, σκουπίστε, […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Βρέφος

Η πρώτη επαφή με το βρέφος σηματοδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής διαδρομής που διανύει ο κάθε γονέας, μαζί με το μωρό. Οι δώδεκα πρώτοι μήνες του μικρού σας θεωρούνται από τους ειδικούς, ως βρεφικό στάδιο και είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την μετέπειτα εξέλιξή του. Κατά τη βρεφική ηλικία όλα είναι καινούργια ενώ ταυτόχρονα ο γονέας βρίσκεται ακόμα σε μια διαδικασία εξοικείωσης με το νέο μέλος, αλλά και τις νέες ισορροπίες που δημιουργούνται στην οικογένεια. Είναι λογικό να θέλετε να τα κάνετε όλα τέλεια προκειμένου το μικρό σας να αναπτυχθεί σωστά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Στη Frezyland θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για το βρέφος, καθώς και πρακτικά εργαλεία που θα σας λύσουν τα χέρια!