Δηλώστε συμμετοχή στο online σεμινάριο με θέμα "Θέσεις και στάσεις που διευκολύνουν τον τοκετό"

Ενίσχυση ανοσοποιητικού σε παιδιά: 8 Πολύτιμες Συμβουλές

Ανακαλύψτε 8 πολύτιμες συμβουλές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε παιδιά. Βρείτε χρήσιμες συμβουλές και how to videos. Μπείτε στο site της Frezyland και μάθετε ότι σας ενδιαφέρει για εσάς και το παιδί σας

watering

Δουλειές του σπιτιού που μπορούν να αναλάβουν τα παιδιά σας

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε τη βοήθεια του λιλιπούτειου κοινού στις δουλειές του σπιτιού; Αν σας ενθουσιάζει η ιδέα οργανωθείτε και δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να νιώσουν δημιουργικά και ανεξάρτητα. Τα παιδιά μας μπορούν να κάνουν περισσότερα από όσα νομίζετε. Συμμετέχοντας στις δουλειές του σπιτιού αισθάνονται ανεξάρτητα και δημιουργικά. Δείτε τι μπορούν να κάνουν ανά ηλικία και… καλές δουλειές!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Συμβουλές για Παιδιά με μια Ματιά

Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες, και όσο μεγαλώνει είναι απόλυτα λογικό οι υποχρεώσεις σας να αυξάνονται και ο χρόνος να μειώνεται.  Θέλετε αντί να χάνετε χρόνο ψάχνοντας για πρακτικές και γρήγορες συμβουλές που διευκολύνουν την καθημερινότητα, να μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες συγκεντρωμένες; Στις συμβουλές για παιδιά με μια ματιά της Frezyland, θα βρείτε μια σειρά από διαδραστικά, σύντομα, αλλά και περιεκτικά άρθρα που σας παρουσιάζουν μικρές και ενδιαφέρουσες ιστορίες οι οποίες σας παρέχουν βήμα-προς-βήμα χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που κάθε γονέας χρειάζεται να γνωρίζει. Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσατε να περάσετε με το παιδί σας. Ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για διάφορα θέματα που σας ενδιαφέρουν, όπως 5 δουλειές του σπιτιού που μπορούν να αναλάβουν τα παιδιά σας. Ρίξτε μια ματιά στη συγκεκριμένη ενότητα και κερδίστε πολύτιμο χρόνο!