Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
mom with newborn

Λοχεία: Μικρά tips μετά τον τοκετό

Έχετε αφήσει πίσω σας 40 εβδομάδες εγκυμοσύνης και τον τοκετό και είστε επίσημα μητέρα. Συγχαρητήρια! Να τι πρέπει να γνωρίζετε για το σώμα σας μετά τον τοκετό και την αποκατάστασή του. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανακάμψει το σώμα μετά τον τοκετό; Ανεξάρτητα από το πώς γεννήσατε, οι πρώτες έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό θεωρούνται […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Όλα για τον Τοκετό

Πολλές φορές μαζί με τον ενθουσιασμό για την επικείμενη πρώτη γνωριμία με το μωρό σας, μπορεί να υπάρχουν ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη διαδικασία του τοκετού. Θέλετε να τα μάθετε όλα για τον τοκετό; Bρείτε εδώ πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα πιο συχνά διλήμματα ή απορίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε πριν τον τοκετό. Ακόμα, ενημερωθείτε μέσα από μια πλούσια και πολύπλευρη αρθρογραφία για ένα σημαντικό εύρος θεμάτων που αφορούν χρήσιμες συμβουλές για τον τοκετό. Δείτε εδώ δοκιμασμένες συμβουλές από ειδικούς και μάθετε για τα σημάδια του τοκετού, την παρουσία ή μη του πατέρα κατά τη διάρκεια της γέννησης, την καισαρική, την επισκληρίδιο, τις πρώτες σας στιγμές με το μωρό, καθώς και τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο. Ενημερωθείτε από την πλούσια αρθρογραφία της Frezyland και ετοιμαστείτε κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή!