Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
mom with newborn

Λοχεία: Μικρά tips μετά τον τοκετό

Έχετε αφήσει πίσω σας 40 εβδομάδες εγκυμοσύνης και τον τοκετό και είστε επίσημα μητέρα. Συγχαρητήρια! Να τι πρέπει να γνωρίζετε για το σώμα σας μετά τον τοκετό και την αποκατάστασή του. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανακάμψει το σώμα μετά τον τοκετό; Ανεξάρτητα από το πώς γεννήσατε, οι πρώτες έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό θεωρούνται […]

Έγκυος το Πάσχα

Έγκυος το Πάσχα: Τι Πρέπει να Προσέξετε;

Πάσχα με φουσκωμένη κοιλίτσα; Ακούγεται τέλειο αλλά χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή. Εκδρομές, συναντήσεις και γευστικές απολαύσεις σας καλούν. Ζήστε τες με μέτρο, για να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας και το μωράκι σας.

woman at doctor's

Κρυοσυντήρηση ωαρίων

Ολοένα περισσότερες γυναίκες, ρωτούν αν πρέπει να διαφυλάξουν ωάρια για τη διατήρηση τη γονιμότητας και ποια είναι η σωστή ηλικία φύλαξης. Στο άρθρο που ακολουθεί, απαντάμε με γνώμονα τις επίκαιρες θέσεις της διεθνούς βιβλιογραφίας. Τι είναι η κρυοσυντήρηση ωαρίων; Σημαίνει την ανάκτηση ωαρίων με χειρουργική διαδικασία, έπειτα από ορμονική διέγερση της ωοθήκης, και τη διατήρηση […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι το πρώτο ταξίδι του νέου μέλους της οικογένειάς σας. Οι εννέα μήνες της κύησης άλλοτε φαντάζουν ατελείωτοι και άλλοτε μπορεί να σας φαίνεται ότι ένας μήνας πέρασε σαν να ήτανε μία ημέρα! Ο κάθε γονιός βιώνει την εγκυμοσύνη διαφορετικά, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την κάθε φάση αυτής της μοναδικής διαδρομής. Είναι βασικό να γνωρίζετε τις απαραίτητες πληροφορίες για όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, από τη σύλληψη μέχρι και τον τοκετό. Εδώ θα βρείτε, χρήσιμες συμβουλές εγκυμοσύνης σχετικά με την υγεία, την ψυχολογία, την διατροφή, καθώς και πολλά ακόμα, έτσι ώστε να εξοπλιστείτε με όλα όσα χρειάζεστε για το πρώτο ταξίδι του μικρού σας!