Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
woman at doctor's

Κρυοσυντήρηση ωαρίων

Ολοένα περισσότερες γυναίκες, ρωτούν αν πρέπει να διαφυλάξουν ωάρια για τη διατήρηση τη γονιμότητας και ποια είναι η σωστή ηλικία φύλαξης. Στο άρθρο που ακολουθεί, απαντάμε με γνώμονα τις επίκαιρες θέσεις της διεθνούς βιβλιογραφίας. Τι είναι η κρυοσυντήρηση ωαρίων; Σημαίνει την ανάκτηση ωαρίων με χειρουργική διαδικασία, έπειτα από ορμονική διέγερση της ωοθήκης, και τη διατήρηση […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Συμβουλές Υγείας για την Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια ξεχωριστή αλλά και ιδιαίτερη περίοδος για την μέλλουσα μαμά. Είναι φυσιολογικό βλέποντας το σώμα σας να αλλάζει, αλλά και παρατηρώντας τα διάφορα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της κύησης, οι ερωτήσεις σας να αυξάνονται. Ανακαλύψτε εδώ όλες τις απαραίτητες συμβουλές υγείας για την εγκυμοσύνη, από την σύλληψη έως και τη γέννηση. Ειδικότερα, βρείτε εδώ χρήσιμες συμβουλές υγείας που θα σας λύσουν απορίες σχετικά με τις απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να κάνετε, τη σωματική άσκηση της εγκύου, τη δίδυμη κύηση, την εξωσωματική, το σεξ αλλά και πολλές ακόμα συμβουλές υγείας για την εγκυμοσύνη, προκειμένου να είστε ξέγνοιαστη και να την απολαύστε σε κάθε της φάση, χωρίς απορίες ή ανησυχίες.