Μετά τις πρώτες στέρεες τροφές, τι; Η διατροφή μετά το 12ο μήνα, στην πράξη. Ένα Online σεμινάριο με τον διατροφολόγο μας!
a class illustration

Α’ τάξη δημοτικού

Όταν η μάθηση συναντά το παιχνίδι, η εκπαίδευση στο σπίτι γίνεται απλή. Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και κάντε τη μάθηση… παιχνίδι!

Β’ τάξη δημοτικού

Τα πράγματα σοβαρεύουν, αλλά η διασκέδαση στη μάθηση δεν χάνεται. Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και κάντε τη μάθηση… παιχνίδι!

b class illustration
c class illustration

Γ’ τάξη δημοτικού

Η τελευταία στάση της εκμάθησης από το σπίτι. Είστε έτοιμοι; Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και κάντε τη μάθηση… παιχνίδι!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Σχολείο από το σπίτι

Δημιουργικά παιχνίδια, έξυπνοι τρόποι εκπαίδευσης που διασκεδάζουν το παιδί και βοηθούν τον γονέα στη μετάδοση γνώσεων. Όλα αυτά βρίσκονται στη νέα ενότητα της Frezyland που κάνει αυτή τη μάθηση από το σπίτι… παιχνίδι. Με μια σειρά από βιβλία με ασκήσεις που απευθύνονται σε τάξεις της Α’, Β’ και Γ’ δημοτικού, και μπορούν να απασχολούν δημιουργικά το παιδί σας. Ανακαλύψτε λοιπόν όλα αυτά τα βοηθήματα που θα προετοιμάσουν το παιδί σας για τις τάξεις του σχολείου ή θα λειτουργήσουν ως μια δημιουργική απασχόληση και έναυσμα για την εκπαίδευσή του.