Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Προνήπια & Νήπια

Η μάθηση ξεκινάει από νωρίς! Κατεβάστε το online βιβλίο δραστηριοτήτων και… καλή διασκέδαση με το μικρό σας!

a class illustration

Α’ τάξη δημοτικού

Όταν η μάθηση συναντά το παιχνίδι, η εκπαίδευση στο σπίτι γίνεται απλή. Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και κάντε τη μάθηση… παιχνίδι!

Β’ τάξη δημοτικού

Τα πράγματα σοβαρεύουν, αλλά η διασκέδαση στη μάθηση δεν χάνεται. Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και κάντε τη μάθηση… παιχνίδι!

b class illustration
c class illustration

Γ’ τάξη δημοτικού

Η μάθηση συνεχίζεται. Είστε έτοιμοι; Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και κάντε την μάθηση… παιχνίδι!

Δ’ τάξη δημοτικού

Ασκήσεις και γρίφοι για τη Δ’ τάξη του δημοτικού που κάνουν τη μάθηση διασκέδαση. Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και ξεκινήστε το… σχολείο στο σπίτι!

Ε’ τάξη δημοτικού

Για να δούμε τι ασκήσεις θα λύσουμε σήμερα; Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και ανακαλύψτε εναλλακτικές μεθόδους εκπαίδευσης!

ΣΤ’ τάξη δημοτικού

Ο τελευταίος σταθμός στο «σχολείο από το σπίτι». Κατεβάστε το online βιβλίο ασκήσεων και απολαύστε, μαζί με το παιδί σας, στιγμές δημιουργικής απασχόλησης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Σχολείο από το σπίτι

Δημιουργικά παιχνίδια, έξυπνοι τρόποι εκπαίδευσης που διασκεδάζουν το παιδί και βοηθούν τον γονέα στη μετάδοση γνώσεων. Όλα αυτά βρίσκονται στη νέα ενότητα της Frezyland που κάνει αυτή τη μάθηση από το σπίτι… παιχνίδι. Με μια σειρά από βιβλία με ασκήσεις που απευθύνονται στις τάξεις του νηπιαγωγείου και σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, και μπορούν να απασχολούν δημιουργικά το παιδί σας. Ανακαλύψτε λοιπόν όλα αυτά τα βοηθήματα που θα προετοιμάσουν το παιδί σας για τις τάξεις του σχολείου ή θα λειτουργήσουν ως μια δημιουργική απασχόληση και έναυσμα για την εκπαίδευσή του.