Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

full moon

Νανουρίσματα

Ο ύπνος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ομαλή ανάπτυξη του παιδιού σε όλες τις ηλικίες. Εξασφαλίστε έναν ήσυχο και γλυκό ύπνο για το παιδί σας με τις κατάλληλες χαλαρωτικές μελωδίες τις οποίες και θα βρείτε στην ενότητα νανουρίσματα για παιδιά.

submarine

Παιχνίδια

Σε όποιο ηλικιακό στάδιο και αν βρίσκεται το παιδί σας, τo παιχνίδι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Ανάλογα με την ηλικία που διανύουν τα παιδιά αλλάζουν και τις προτιμήσεις τους στο παιχνίδι. Βρείτε στην ενότητα παιχνίδια για παιδιά τα πιο δημιουργικά αλλά και διασκεδαστικά παιδικά παιχνίδια.

submarine
painting thumb

Ζωγραφική

Η ζωγραφική είναι ένας από τους πρώτους τρόπους έκφρασης των παιδιών. Τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία τείνουν να εκφράζονται μέσω της ζωγραφικής και για αυτό το λόγο και αποτελεί μια εξαιρετικά διασκεδαστική δραστηριότητα για εκείνα. Στην ενότητα ζωγραφική για παιδιά θα βρείτε διάφορα όμορφα σκίτσα για να ζωγραφίσετε μαζί!

FrezyQuiz

Τα κουίζ είναι ένας γρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος να μαθαίνουμε περισσότερα για την προσωπικότητά μας, αλλά και του μωρού μας! Κάνουν τα σύνθετα, απλά και μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον νέο ρόλου που έχουμε πλέον αναλάβει, εκείνο του γονιού.

Frezycomic

Ωραίες οι συμβουλές, χρήσιμα τα άρθρα και ενδιαφέρουσες οι ιστορίες για γονείς. Ήρθε όμως η ώρα να μιλήσουν τα παιδάκια και να δούμε τον υπέροχο τρόπο που αυτά σκέφτονται. Στην ενότητα Frezycomic, θα δείτε την οπτική του μικρού μπόμπιρα για όλες τις υπέροχες στιγμές που ζει μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Απασχόληση Παιδιών

Μέσα από τη ζωγραφική και το δημιουργικό παιχνίδι, το παιδί σας μπορεί να βελτιώσει και να αναπτύξει διαφορετικές δεξιότητες οι οποίες αφορούν τόσο τη μαθησιακή όσο και τη συναισθηματική του ανάπτυξη. Στη Frezyland θα βρείτε μια σειρά από δημιουργικά παιχνίδια τα οποία συμβάλλουν στην εξάσκηση της μνήμης, της παρατηρητικότητας αλλά και της λογικής σκέψης του παιδιού. Ακόμη, εδώ θα βρείτε πρωτότυπα σκίτσα τα οποία και μπορεί να χρωματίσει το παιδί, με στόχο μέσω της ζωγραφικής να εκφράσει ελεύθερα τη σκέψη και τα συναισθήματά του. Επίσης στην ενότητα της Frezyland που αφορά την παιδική απασχόληση, θα βρείτε τα πιο γλυκά νανουρίσματα καθώς και όμορφα παραμύθια προκειμένου να χαρίσετε στο παιδί σας έναν ήσυχο ύπνο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη γλωσσική και γνωστική του ανάπτυξη.