Στο νέο μας webinar, "Θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο στο σπίτι: Έκφραση & Αποδοχή", o σύμβουλος γονέων-παιδοψυχολόγος-εμψυχωτής Ιωάννης Γλωσσόπουλος θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσει για το πως η  έκφραση και η αποδοχή είναι δύο έννοιες που αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την υγιή ψυχική ανάπτυξη ενός παιδιού.

NEW
Webinar

webinar kouklotheatro
Η διατροφή της μαμάς, «κλειδί» για τον θηλασμό
Στο online σεμινάριο, οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά με την έκφραση και την αποδοχή, οι οποίοι αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την υγιή ψυχική ανάπτυξη ενός παιδιού, από τον σύμβουλο γονέων-παιδοψυχολόγο-εμψυχωτή, Ιωάννη Γλωσσόπουλο.
newborn

Ξανα μαμα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Share Your Story

Ψάχνετε αρθρογραφία, διαβάζετε για θέματα που σας απασχολούν, αναζητάτε απαντήσεις από ειδικούς. Πολλές οι απόψεις, ακόμα περισσότερες οι συμβουλές αλλά τι θα λέγατε να μπορείτε κι εσείς να μεταδώσετε τις γνώσεις σας; Γι’ αυτό και η Frezyland δίνει τον λόγο σε εσάς για να μοιραστείτε τη δική σας βιωματική εμπειρία! Η ενότητα «Share Your Story» είναι ο δικός σας χώρος, ο χώρος όπου μπορείτε να εκφράσετε τη δική σας άποψη, να μοιραστείτε χαρές ή ανησυχίες με την κοινότητα της Frezyland και να γράψετε για τις εμπειρίες σας γύρω από την πραγματικότητα του γονιού. Και επειδή στη Frezyland οι δραστήριοι γονείς επιβραβεύονται, ανεβάζοντας το άρθρο σας, έχετε την ευκαιρία κάθε μήνα να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα!