Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
toddler playing

Εκπαιδευτικά παιχνίδια προσχολικής ηλικίας

Θέλετε να χαμογελάσει το μουτράκι του αλλά θέλετε και να «βασανίσει» το μυαλουδάκι του. Μείνετε ήσυχοι! Με τα παρακάτω παιχνίδια στο σπίτι, το αγγελούδι σας και θα διασκεδάσει και θα αποκτήσει νέες δεξιότητες με ευχάριστο τρόπο και χωρίς να βαρεθεί ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Παίζουμε: «Ένα για σένα, ένα για μένα» Μαθαίνουμε στο παιδί: την […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Δραστηριότητες για Νήπια

Κατά τη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας το παιδί αναπτύσσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό, νοητικά, κινητικά, καθώς και σωματικά. Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για να διασκεδάσετε αλλά και να μάθετε παίζοντας μαζί. Ήρθε επιτέλους η στιγμή που η αντίληψή του διευρύνεται, και έτσι μπορείτε να αρχίσετε να εντάσσετε ποικίλες δραστηριότητες στην καθημερινότητά του, προκειμένου να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο νοητικά, μαθησιακά, αλλά και κοινωνικά. Στις δραστηριότητες για νήπια θα βρείτε άρθρα που αφορούν την ψυχοκινητική ανάπτυξη του νηπίου, ερεθίσματα, βιβλία, παιχνίδια για να μάθει διασκεδάζοντας, τον ρόλο της τηλεόρασης στη ζωή σας, καθώς και τρόπους να εντάξετε εξωσχολικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά του.