Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
4 year old kids

Συμπεριφορά παιδιού 4 ετών: Χρήσιμες συμβουλές διαχείρισης

Πόσα μπορούν να αλλάξουν από πέρσι που το αγγελούδι σας ήταν τριών μέχρι φέτος που έγινε ή θα γίνει τεσσάρων; Τόσα πολλά που θα σας εκπλήξουν! Μάθετε παρακάτω όλα όσα θα συμβούν στο κομβικό αυτό ηλιακό κατώφλι, για να μην πιαστείτε απροετοίμαστοι. Λέω και δείχνω ό,τι νιώθω Στην ηλικία αυτή, τα παιδιά μαθαίνουν να εκδηλώνουν […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Ανάπτυξη & Φροντίδα Παιδιών

Τα παιδιά σε αυτό το στάδιο αναπτύσσονται ραγδαία και η ανάπτυξη συνοδεύεται από αρκετές ορμονικές και βιολογικές αλλαγές. Το μικρό σας αρχίζει να πηγαίνει σχολείο και να συναναστρέφεται καθημερινά άλλα παιδάκια. Επιπλέον αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα τόσο σωματικά όσο και νοητικά. Στη συγκεκριμένη περίοδο η εγκεφαλική λειτουργικότητα του παιδιού, οι σωματικές αλλά και οι κινητικές αλλαγές εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Στην ανάπτυξη & φροντίδα παιδιών θα βρείτε άρθρα που θα σας ενημερώσουν για τις διαφορετικές εκφάνσεις της ραγδαίας ανάπτυξης του παιδιού, τις ορμονικές αλλαγές, καθώς και την απαραίτητη φροντίδα για την υγιεινή του παιδιού. Μάθετε περισσότερα εδώ για την ανάπτυξη & φροντίδα παιδιών και απαντήστε σε διάφορα ερωτήματα που σας απασχολούν έτσι ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλες τις αλλαγές που έρχονται.