Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
bday cake with pop corn

Φαντασμαγορική και όμως σπιτική παιδική τούρτα γενεθλίων

Ετοιμάζεται η κόρη ή ο γιος σας να σβήσει κεράκια και λέτε φέτος να φτιάξετε με τα χεράκια σας την παιδική τούρτα γενεθλίων αλλά χωρίς να φαίνεται λιτή και απέριττη; Βρείτε την τέλεια συνταγή για μία unisex τούρτα-υπερπαραγωγή προδιαγραφών ζαχαροπλαστείου με γεύση που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και θα ξεγελάσει ακόμη και τους πιο…  δύσπιστους! […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Διατροφή για Παιδιά

Το παιδί έχει πλέον φύγει από τη νηπιακή ηλικία. Οι αλλαγές που έρχονται είναι πολλές και όπως είναι λογικό υπάρχουν αρκετές διατροφικές αλλαγές σύμφωνα με τις νέες του ανάγκες. Το παιδί σε αυτή τη φάση σιγά σιγά αναπτύσσει την αυτονομία αλλά και την αυτάρκειά του. Μέρος αυτής της αυτονομίας είναι και η διατροφή και πολλές φορές οι μικροί μπόμπιρες μπορεί να γίνονται ιδιαίτερα επιλεκτικοί με το φαγητό τους! Μάθετε τα πάντα σχετικά με τη διατροφή για παιδιά εδώ, απολαμβάνοντας χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή του παιδιού από την παιδική ηλικία μέχρι και την εφηβεία. Ακόμη στην ενότητα διατροφή για παιδιά θα βρείτε και άλλες πληροφορίες για ζητήματα όπως η παιδική παχυσαρκία, οι διατροφικές διαταραχές, πληροφορίες για την παιδική χορτοφαγία και πολλά ακόμα!