Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.
owl thumbnail image diy

Φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ώρα για δημιουργία παρέα με τα μικρά σας! Ψυχαγωγούμαστε, δημιουργώντας μοναδικά διακοσμητικά στολίδι για το δέντρο και το σπίτι σας. Από χαριτωμένες κουκουβάγιες μέχρι μικρά, σκανδαλιάρικα elf που θα δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Δημιουργική Απασχόληση

Θέλετε το παιδί σας να μάθει παίζοντας, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτει δεξιότητες και ταλέντα που μπορεί να έχει και να μην το είχατε ούτε οι ίδιοι φανταστεί; Mέσα από την ενασχόληση του παιδιού με δημιουργικές δραστηριότητες θα μάθετε μαζί, θα διασκεδάσετε και θα γνωρίσετε καλύτερα το παιδί σας ενώ εκείνο ξεδιπλώνει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά του. Ανακαλύψτε στη δημιουργική απασχόληση της Frezyland, έξυπνους τρόπους για να δημιουργήσετε και να παίξετε με το παιδί, μέσα από δραστηριότητες που θα φέρουν όλη την οικογένεια πιο κοντά. Βρείτε εδώ super δραστηριότητες για διασκέδαση στο σπίτι το χειμώνα, 5+1 παιχνίδια που θα κρατήσουν το ενδιαφέρoν των μικρών μας φίλων στα παιδικά party, πώς να φτιάξετε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο μαζί καθώς και πολλά ακόμα!