Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Κάθε μήνα οι 3 πιο δραστήριοι γονείς της Frezyland κερδίζουν
μοναδικά δώρα!

Ενέργειες χρήστη Πόντοι επιβράβευσης
Δημιουργία βασικού λογαριασμού στη Frezyland 45
Πλήρης συμπλήρωση του προφίλ 30
Ημερήσια Επίσκεψη στο website* 1
Εγγραφή στο Newsletter 30
Editor's Pick* 48
Κάθε φορά που μοιράζεστε ένα άρθρο στα social media* 4
Κάθε φορά που ένας φίλος/η σας γίνεται μέλος στη Frezyland έπειτα από δική σας προτροπή* 24
Δήλωση συμμετοχής και παρακολούθηση webinar* 48
Σύνταξη και παραγωγή άρθρου «Share your story»* 72
Ολοκλήρωση δραστηριότητας «FrezyQuiz»* 9

* Για λόγους διασφάλισης της αξιοπιστίας του προγράμματος και αποφυγής μη ενδεδειγμένης χρήσης, η συλλογή των πόντων βάσει των ενεργειών του κάθε χρήστη υπόκειται σε περιορισμούς:

  • Επίσκεψη στο website: 1 επίσκεψη την ημέρα
  • Editor’s pick ορίζεται η επιλογή της ομάδας της Frezyland να πριμοδοτεί με 48 bonus πόντους ένα ή περισσότερα σχόλια χρηστών ως τα «καλύτερα του μήνα» (περιεχόμενο πρωτότυπο, χρηστικό, καλαίσθητο), το οποίο θα σηματοδοτείται δημόσια με σχετικό σύμβολο επιβράβευσης (badge). Οι bonus πόντοι θα προστίθενται στους πόντους που ο χρήστης έχει συλλέξει τον συγκεκριμένο μήνα.
  • Κοινοποίηση άρθρου στα social media: έως 10 shares/μήνα
  • Εγγραφή φίλου μετά από προτροπή: έως 2 νέα μέλη/μήνα – Τους πόντους επιβράβευσης κερδίζουν και ο νέος χρήστης που γράφτηκε στη Frezyland και ο χρήστης που τον προσκάλεσε
  • Οι πόντοι του webinar συλλέγονται μόνο στην πρώτη παρακολούθηση
  • Οι πόντοι λαμβάνονται στο προφίλ σας μόνο και εφόσον η ιστορία σας εγκριθεί από την ομάδα της Frezyland και δημοσιευθεί στην ενότητα «Share your story».

Διάρκεια ισχύος πόντων: 1 ημερολογιακός μήνας

NEW
Webinar

Θέλετε να γίνετε o επόμενoς Super Parent;
Με την εγγραφή σας στη Frezyland έχετε την ευκαιρία να είστε εσείς o επόμενος Super Parent του μήνα και να κερδίσετε μοναδικά δώρα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Επιβράβευση

Η Frezyland αποτελεί μια ιδιαίτερα δραστήρια και ζωντανή κοινότητα, η οποία αναγνωρίζει τον περιορισμένο σας χρόνο και γι’ αυτό επιβραβεύει τους πιο ενεργούς και δραστήριους γονείς. Θέλετε να γίνετε ο επόμενος Super Parent; Εγγραφείτε κι εσείς στον όμορφο κόσμο μας, ανακαλύψτε τις διαφορετικές ενέργειες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στην κοινότητα της Frezyland και απολαύστε πολλά προνόμια και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, με την εγγραφή σας στη Frezyland αμέσως κερδίζετε πόντους επιβράβευσης. Ο σκοπός είναι κάθε μήνα να συγκεντρώνετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε, μιας και κάθε μήνα 3 ενεργοί γονείς επιβραβεύονται με διάφορα προνόμια και δώρα. Ανακαλύψτε στην ενότητα «Γονείς του μήνα» την κατάταξή σας και ποιος ξέρει; Μπορεί ο επόμενος Super Parent του μήνα να είστε εσείς!