Baby blues: Τι είναι, πόσο διαρκούν και πώς φεύγουν;
Babymoon: Ο μήνας του μέλιτος πριν έρθει το μωράκι
Θερμοκοιτίδα: Πότε χρειάζεται & πώς βοηθά τα νεογνά
Πώς καταλαβαίνεις ότι το μωρό δεν χορταίνει;
Ξαφνικά δεν θέλει να πάει νηπιαγωγείο: Τι να κάνετε
5+1 Σημάδια ότι το παιδί θα μιλήσει | Frezyland
Έλλειψη συγκέντρωσης σε παιδιά: διάγνωση και αντιμετώπιση
Terrible Twos: Η πιο δύσκολη διετία για παιδιά 2-4 ετών
Υγιεινό παγωτό για παιδιά: Συνταγές χωρίς ζάχαρη
Πρώτες Στιγμές & Παιχνίδι με το Μωρό: Κάθε μέρα πιο πολύ
Στη Frezyland οι δραστήριοι γονείς επιβραβεύονται!
Νέος χρήστης;
ή Συνεχίστε με Social Media Account
Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!
Ιδρυτής και εμπνευστής του Κids Cooking Club,της 1ης Επίσημης Σχολής Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη. Εxpert της ισορροπημένης διατροφής. Μαγειρεύει από τα πέντε του! Μάλιστα, η μύτη του έχει ακόμα το σημάδι από την πρώτη του αταξία στην κουζίνα! Με ρίζες από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και την Κέρκυρα, έχει περασμένες στο DNA του τις μνήμες των μυστικών από τις πιο φημισμένες ελληνικές κουζίνες. ΣΠΟΥΔΕΣ Μπαίνει 2 φορές σε Πανεπιστημιακές Σχολές μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι το πάθος του είναι να σπουδάσει Μαγειρική! Τελικά, παίρνει 3 Πτυχία σε αυτόν τον τομέα: “Ecole Hotelière Le Monde”, “Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” και Μεταπτυχιακό με υποτροφία Eurochef. Τα συμπληρώνει με πλήθος σεμιναρίων και εξειδικευμένων μετεκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάνω στη γαλλική κουζίνα, το κρέας, το κρασί αλλά και το Food Styling και την Art de la Table. ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Δείτε τα άρθρα που έχει γράψει:
Muesli βρεφική κρέμα με μήλο
Βιολογικός τραχανάς με λαχανικά, με ζωμό μοσχάρι & κολοκύθα
Τραχανάς για Μωρά: 2 Συνταγές που θα τα Ξετρελάνουν
Βιολογικός τραχανάς με γάλα κατσίκας μπολονέζ
Τραχανάς με λαχανικά & κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής
Κρέμα βρώμης ολικής άλεσης με γάλα, μήλο & βανίλια με μπανάνα & αχλάδι
Τραχανάς με γάλα αγελάδας καπρέζε
Τραχανάς με φρούτα με avocado & σπανάκι