Ένα ιδανικό σνακ για όλες τις ηλικίες, για παιδιά και όχι μόνο…και ειδικά για χορτοφάγους!

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προσθέστε σε μία κατσαρόλα τα 200 γρ. νερό και 20 γρ. frezylac Τραχαχανάκη με φρούτα και θερμάνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, για να μην κολλήσει
  • Ο τραχανάς είναι έτοιμος μόλις χυλώσει
  • Αφαιρέστε τον από την φωτιά και αφήστε τον να κρυώσει
  • Στο μεταξύ σε έναν πολυκόφτη αλέστε πολύ καλά το αβοκάντο, το σπανάκι και λίγες σταγόνες λεμονιού,ώστε να έχετε έναν λείο πουρέ
  • Προσθέστε τον πουρέ αβοκάντο στον τραχανά και ομογενοποιήστε.
  • Σερβίρετε

Ήξερες ότι:

…τα θρεπτικά συστατικά του Τραχαχανάκη συμπληρώνονται αρμονικά από τα μονοακόρεστα και τα πολυακόρεστα λιπαρά του avocado με χαρακτηριστικά τα Ω3 λιπαρά;

Οι υπάρχουσες πρωτεΐνες του Τραχαχανάκη ενισχύονται με πρωτεΐνες υψηλής βιοδιαθεσιμότητας του avocado παρά τη φυτική τους προέλευση.

Το  σπανάκι εμπλουτίζει με  σίδηρο, φολικό οξύ και  ασβέστιο.

Η συνταγή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Κλινικό Διαιτολόγο- Διατροφολόγο Γιώργο Λάντι.