Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.
Loading..

Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts

28 ΙΑΝ 2021

28

ΙΑΝ 2021

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

28 Ιανουαρίου 2021, 5:30 μμ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

298

«Κάνει να φάω σαλάτα ή τόνο;», «Επιτρέπεται η μαγιονέζα;», «Μπορώ να πιω καφέ;», «Ισχύει ότι πρέπει να τρώω για δύο;». Ερωτήσεις που απασχολούν συχνά την έγκυο και που τώρα βρίσκουν την απάντησή τους! Στο online σεμινάριο της Frezyland η μέλλουσα μαμά θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.

 

Ο κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος Γιώργος Λάντις θα είναι ζωντανά στις οθόνες σας, για να εξηγήσει τη σημασία της διατροφής της εγκύου ποιοτικά αλλά και ποσοτικά και την αλληλένδετη σχέση της με την ανάπτυξη του παιδιού όχι μόνο μέσα στην κοιλιά της μαμάς αλλά και αργότερα στην ενήλικη ζωή του.

Online Live Streaming Σεμινάριο:

Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, δεν αρκεί να έχετε δηλώσει συμμετοχή στο webinar. Χρειάζεται επιπλέον να είστε εκείνη τη στιγμή συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας. Εάν δηλώσετε συμμετοχή την ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου ή λίγο πριν, θυμηθείτε να κάνετε login.

Κάντε και εσείς το σχόλιό σας

Μπορώ να χάσω βάρος κατά τη διάρκεια της κύησης;

Πώς μπορώ να διατηρήσω τα κιλά μου ενώ πεινάω πιο συχνά;

Μήπως δεν είναι καλή η stevia και ο ντεκαφεινε κατά την εγκυμοσύνη;; Μήπως είναι προτιμότερη η (ελάχιστη) κατανάλωση ζάχαρης και καφεινης (λόγω λιγότερης “χημείας”);;

Μπορώ να τρώω θαλασσινά στη εγκυμοσύνη;;

Μπορώ να πιω ντεκαφεινε;
Τρώω αγκινάρες;

2. Πόσο βάρος επιτρέπεται να πάρω στην εγκυμοσύνη;

Είμαι vegetarian. Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην επιρρεαστει αρνητικά η εγκυμοσύνη μου?

Πόσο κακό κάνει η ζάχαρη;

Το γάλα είναι υποχρεωτικό στην εγκυμοσύνη και αν ναι όσο γάλα χρειάζεται;

Τι ισχύει για τα γλυκά;

Πρέπει να επιλέγω βιολογικά τρόφιμα στην εγκυμοσύνη;

Περισσότερα από την κατηγορία "Εγκυμοσύνη"