Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.
10 tips παιδικό δωμάτιο

Ιδέες για Παιδικό Δωμάτιο & Χρήσιμα Tips

Πόσο εύκολο είναι να σχεδιάσετε έναν χώρο κατάλληλο για παιχνίδι, διασκέδαση, μελέτη και χαλάρωση, ο οποίος μάλιστα «μεγαλώνει» μαζί με τα παιδιά σας; Ακολουθήστε μερικά έξυπνα tips και δημιουργήστε ένα παιδικό δωμάτιο από το οποίο τα μικρά σας δεν θα θέλουν να βγουν ποτέ!

tortillas

Βραδινό Φαγητό για Παιδιά: Δείτε Εύκολες Συνταγές!

Το βραδινό γεύμα είναι μια ευκαιρία για την οικογένεια να μαζευτεί γύρω απ’ το τραπέζι μετά από μια κουραστική μέρα  και να μοιραστεί τα νέα της, να χαλαρώσει και να γελάσει, περνώντας ποιοτικό χρόνο. Μια τόσο σημαντική και ξεχωριστή στιγμή της ημέρας είναι ωραίο να συνοδεύεται από ένα εξίσου ξεχωριστό και γευστικό φαγητό που θα […]

kids playing

5 Παιχνίδια για Παιδιά 5 Ετών ή και Μεγαλύτερα

Τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί είναι έτοιμοι να αποχαιρετίσουν τα μικρά μας και εμείς υποδεχόμαστε το καλοκαίρι μαζί τους με όρεξη για δημιουργικό χρόνο και διασκέδαση. Και επειδή τα πεντάχρονά μας βαριούνται τα παιχνίδια τους πολύ γρήγορα, ήρθε η ώρα να επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας και να αυτοσχεδιάσουμε δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές. Να λοιπόν 5 […]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Παιδί

Η παιδική ηλικία είναι μια έντονη περίοδος που αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις. Τα βιώματα αυτής της ηλικίας καθώς και οι συνήθειες που αναπτύσσονται σε αυτό το διάστημα μας συνοδεύουν για όλη μας τη ζωή. Η καθημερινότητα της παιδικής ηλικίας εκτός από τις άφθονες στιγμές χαράς, κρύβει και πολλά σκαμπανεβάσματα. Το παιδί πηγαίνει πλέον σχολείο και δέχεται επιρροές και ερεθίσματα από φίλους και δασκάλους, ενώ ταυτόχρονα οι προτιμήσεις του γίνονται πιο ξεκάθαρες, καθώς διαμορφώνεται η προσωπικότητά του. Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να είστε δίπλα στα παιδιά σας με σκοπό να τους προσφέρετε την καλύτερη δυνατή ανατροφή σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ψυχοσωματική ανάπτυξη. Εδώ θα ανακαλύψετε, ανεκτίμητες συμβουλές για παιδιά σε συνδυασμό με μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία, καθώς και προτάσεις για διασκεδαστικές δραστηριότητες που συνδυάζουν δημιουργία και μάθηση.