Στο νέο μας webinar, "η διατροφή της μαμάς, «κλειδί» για τον θηλασμό", o κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος Γιώργος Λάντις λύνει κάθε σας απορία σχετικά με τους μύθους που συνοδεύουν το τι «κάνει ή δεν κάνει να τρώει η μαμά που θηλάζει».

Η Δώρα Τσιλούνη είναι Δραµατοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη και στο Ψυχόδραμα. Έχει μεταπτυχιακό στο Infant Mental Health από το University of East London. Είναι πιστοποιημένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπευτών (EAP) και της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Δραματοθεραπευτών - Παιγνιοθεραπευτών (ΠΕΕΔΠ).
Επί σειρά ετών έχει εργαστεί δραματοθεραπευτικά με ομάδες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ομάδες φοιτητών ψυχολογίας και ενήλικες, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Έχει δημιουργήσει και συντονίσει ομάδες δραματοθεραπείας παιδιών και εφήβων με πρώιμες παθολογίες και παιδιών προσχολικής ηλικίας με παραμέληση και σεξουαλική κακοποίηση.

Για μία δεκαετία ήταν υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας εφήβων σε ειδικό σχολείο.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και έχει συγγράψει το βιβλίο "Επί σκηνής. Όταν η δραματοθεραπεία συναντά το θέατρο", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός (2018).