Στο νέο μας webinar, "Θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο στο σπίτι: Έκφραση & Αποδοχή", o σύμβουλος γονέων-παιδοψυχολόγος-εμψυχωτής Ιωάννης Γλωσσόπουλος  μας μίλησε για το πως η  έκφραση και η αποδοχή είναι δύο έννοιες που αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την υγιή ψυχική ανάπτυξη ενός παιδιού.

Η Δώρα Τσιλούνη είναι Δραµατοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη και στο Ψυχόδραμα. Έχει μεταπτυχιακό στο Infant Mental Health από το University of East London. Είναι πιστοποιημένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπευτών (EAP) και της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Δραματοθεραπευτών - Παιγνιοθεραπευτών (ΠΕΕΔΠ).
Επί σειρά ετών έχει εργαστεί δραματοθεραπευτικά με ομάδες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ομάδες φοιτητών ψυχολογίας και ενήλικες, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Έχει δημιουργήσει και συντονίσει ομάδες δραματοθεραπείας παιδιών και εφήβων με πρώιμες παθολογίες και παιδιών προσχολικής ηλικίας με παραμέληση και σεξουαλική κακοποίηση.

Για μία δεκαετία ήταν υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας εφήβων σε ειδικό σχολείο.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και έχει συγγράψει το βιβλίο "Επί σκηνής. Όταν η δραματοθεραπεία συναντά το θέατρο", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός (2018).