Στο νέο μας webinar, "Θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο στο σπίτι: Έκφραση & Αποδοχή", o σύμβουλος γονέων-παιδοψυχολόγος-εμψυχωτής Ιωάννης Γλωσσόπουλος  μας μίλησε για το πως η  έκφραση και η αποδοχή είναι δύο έννοιες που αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την υγιή ψυχική ανάπτυξη ενός παιδιού.
scale and veggies

Υπολογισμός θερμίδων

Ο υπολογισμός των θερμίδων που λαμβάνετε ημερησίως κατά τη διάρκεια της κύησης, είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Εργαλεία για την Νηπιακή Ηλικία

Στα εργαλεία για τη νηπιακή ηλικία, σας περιμένουν βοηθήματα που θα σας διευκολύνουν και ταυτόχρονα θα σας διασκεδάσουν. Εδώ μπορείτε να μάθετε το ωροσκόπιο του νηπίου σας αλλά και να διαβάσετε προβλέψεις για τα μικρά σας αστεράκια, ενώ επίσης μπορείτε να δείτε πόσο ταιριάζουν τα ζώδιά σας. Επιπλέον μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη της Frezyland, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας βιβλίο αναμνήσεων, για να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας! Μη χάνετε χρόνο, βρείτε εδώ πολύτιμα εργαλεία που θα γίνουν ο καλύτερος σας φίλος κατά τη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας.