Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

alphabet

Διάλεξε όνομα

Αρχαιοελληνικό ή ξένο; Από τη μεριά του μπαμπά ή της μαμάς; Η επιλογή ονόματος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση μιας και το όνομα του μικρού σας θα το συνοδεύει για όλη του τη ζωή.
scale and veggies

Υπολογισμός θερμίδων

Ο υπολογισμός των θερμίδων που λαμβάνετε ημερησίως κατά τη διάρκεια της κύησης, είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Χρήσιμα Εργαλεία

Είστε έμπειροι γονείς ή μόλις μπήκατε στο club; Όποια και αν είναι η απάντησή σας, ένα είναι σίγουρο, το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι τόσο σημαντικό και ταυτόχρονα γεμάτο σκαμπανεβάσματα, όπου ο κάθε γονέας χρειάζεται χρήσιμα εργαλεία, τα οποία θα διευκολύνουν το όμορφο αυτό ταξίδι. Ανακαλύψτε εδώ εργαλεία, τα οποία θα σας βοηθήσουν στα διαφορετικά στάδια που διανύετε με το μικρό σας. Εδώ θα βρείτε εργαλείο για να υπολογίσετε την προσδοκώμενη ημερομηνία τοκετού σε λίγα μόνο λεπτά, καθώς και εργαλείο υπολογισμού θερμίδων για μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Ακόμη στη Frezyland θα βρείτε πολλές και πρωτότυπες ιδέες για να διαλέξετε το όνομα που ταιριάζει στο δικό σας παιδί, ενώ θα ανακαλύψετε και το υπέροχο βιβλίο αναμνήσεων, για να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές!