Στο νέο μας webinar, "Θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο στο σπίτι: Έκφραση & Αποδοχή", o σύμβουλος γονέων-παιδοψυχολόγος-εμψυχωτής Ιωάννης Γλωσσόπουλος  μας μίλησε για το πως η  έκφραση και η αποδοχή είναι δύο έννοιες που αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την υγιή ψυχική ανάπτυξη ενός παιδιού.
alphabet

Διάλεξε όνομα

Αρχαιοελληνικό ή ξένο; Από τη μεριά του μπαμπά ή της μαμάς; Η επιλογή ονόματος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση μιας και το όνομα του μικρού σας θα το συνοδεύει για όλη του τη ζωή.
scale and veggies

Υπολογισμός θερμίδων

Ο υπολογισμός των θερμίδων που λαμβάνετε ημερησίως κατά τη διάρκεια της κύησης, είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Εργαλεία για τη Βρεφική Ηλικία

Έχετε σκεφτεί πόσο θα σας βοηθούσε αλλά και πόσο χρόνο θα γλιτώνατε εάν ένα βοήθημα σας παρείχε μια ευρεία γκάμα ονομάτων για το μικρό σας; Στην ενότητα εργαλεία για τη βρεφική ηλικία, σας περιμένουν βοηθήματα που θα σας διευκολύνουν και ταυτόχρονα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Υπολογίστε εδώ την προτεινόμενη ημερήσια κατανάλωση θερμίδων του βρέφους και χρησιμοποιήστε το αναπτυξιακό διάγραμμα της Frezyland προκειμένου να παρακολουθείτε την ανάπτυξή του. Ακόμη εδώ θα μάθετε το ωροσκόπιο καθώς και άλλες προβλέψεις για τα μικρά σας αστεράκια. Επιπλέον για εγγεγραμμένα μέλη της Frezyland, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας βιβλίο αναμνήσεων, για να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας!