ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

15 Φεβρουαρίου 2023, 6:00 μμ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

28

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πολυχώρος Frezyderm
View in Google maps

Τα συμπτώματα ατοπικής δερματίτιδας είναι μία δερματική κατάσταση που εμφανίζεται εξαιρετικά συχνά σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Όσο πιο ενημερωμένοι είστε σε όσα την αφορούν τόσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε να ανακουφιστείτε και να βελτιώσετε την εικόνα του δέρματός σας.

Για τον λόγο αυτό, η Frezyland σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριό της με θέμα «Ξηρή, εύθραυστη επιδερμίδα με ατοπική προδιάθεση: Ο ρόλος της καθημερινής φροντίδας και της διατροφής», όπου θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον ρόλο της στοχευμένης δερμοκαλλυντικής περιποίησης αλλά και της σωστής διατροφικής καθημερινότητας, με στόχο την καλή υγεία του δέρματος.

Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε, διά στόματος των ειδικών: πώς «λειτουργούν οι μηχανισμοί» ενός πολύ ξηρού δέρματος με ατοπική προδιάθεση, πώς αναγνωρίζουμε τα πρώτα σημάδια του, παράγοντες που το επηρεάζουν και ποια η αξία της περιποίησής του με τα κατάλληλα σχήματα φροντίδας. Επιπλέον, θα ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν τροφές και βιταμίνες που ωφελούν ένα δέρμα με συμπτώματα ατοπικής δερματίτιδας» και θα κατανοήσετε τον σημαντικό ρόλο της οικογένειας στην καθιέρωση υγιών διατροφικών συνηθειών που «ισχυροποιούν» τόσο τον οργανισμό γενικά όσο και τις άμυνες του δέρματος.

Ομιλητές:

  • Χρυσούλα Γκούσκου, Φαρμακοποιός, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης & Διασφάλισης Ποιότητας της FREZYDERM
  • Γιώργος Ν. Λάντις, SRD, MSc., Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Επιστημονικός Συνεργάτης Α’ Παιδιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή και αποκτήστε την πληροφόρηση που χρειάζεστε για την ανακούφιση της ξηρής, εύθραυστης επιδερμίδας με ατοπική προδιάθεση.

 

  • Η πρόσκληση είναι ονομαστική για ατομική χρήση και δεν περιλαμβάνει συνοδό, για να εξασφαλιστεί η παρακολούθηση από όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.
  • Για την εύρυθμη διεξαγωγή του σεμιναρίου και καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης/απασχόλησης παιδιών στον χώρο, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέρχονται ασυνόδευτοι.
  • Στην περίπτωση που δηλώσετε συμμετοχή αλλά δεν παρευρεθείτε, παρακαλείστε είτε να επισκεφθείτε πάλι τη σελίδα του σεμιναρίου και όντας συνδεδεμένοι να κάνετε «Ακύρωση Συμμετοχής» είτε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν με email στο info@frezyland.gr ή στο 210 5246900 μέχρι την Τετάρτη 15/02.
  • Ο αριθμός διαθέσιμων προσκλήσεων είναι 90 και όταν συμπληρωθεί, η φόρμα συμμετοχής κλείνει αυτόματα.