Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Είμαι η Έλλη Καστρίκα μια επαγγελματίας μαία που ασχολείται με το μοντέλο τοκετού one-to-one care από το 2013. Αποστολή και όραμα μου είναι να υποδέχομαι τα μωρά σε ένα κόσμο που θα αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και να φροντίζω τις γυναίκες. Και αυτό κάνω καθημερινά. Κάθε χρόνο προετοιμάζω και είμαι δίπλα σε 170 ζευγάρια στη διάρκεια του τοκετού, στη λοχεία και στο θηλασμό.

Συν-δημιουργός του wewelcomebabies ένος χώρου που προσφέρει μαιευτικές υπηρεσίες σεμινάρια γονεϊκότητας και συμβουλευτική για θέματα γυναίκειας υγείας.

Στον χώρο της μαιευτικής δραστηριοποιούμαι τα τελευταία 8 χρόνια. Σε όλα αυτά τα χρόνια σημασία για μένα έχει να εκπαιδεύομαι και να εξελίσσομαι. Έτσι αφού τελείωσα πρώτη τη σχολή μαιευτικής με υποτροφία, συνέχισα με το μεταπτυχιακό μου πάνω στη Βιολογία της Αναπαραγωγής, όπου αρίστευσα. Παράλληλα έχω αποκτήσει διεθνείς πιστοποιήσεις για τον τοκετό, το waterbirth, τον θηλασμό και το βρεφικό μασάζ. Και σήμερα με συναντάτε φοιτήτρια σχολής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Με αγαπημένο μοντέλο ειδίκευσης την προσωποκεντική μέθοδο.

Είμαι μια μαία που υποστηρίζω τις επιλογές των ζευγαριών στον τοκετό, και έχω ακτιβιστική δράση για την εξάλειψη της μαιευτηριακής βίας στη Ελλάδα.

Site: wewelcomebabies.gr