Ζωγραφίζουμε και μαθαίνουμε!

Ζωγραφίστε μαζί με τα μικρά σας χαρούμενους ήλιους και θυμωμένες γατούλες για να μάθουν όλα τα συναισθήματα, αλλά και χρήσιμους τρόπους να τα εκφράζουν.

Μαγειρεύουμε και προσφέρουμε!

Κάθε φορά που οι μικροί σεφ μάς βοηθούν στην κουζίνα, έχουν πολλά οφέλη. Εξοικειώνονται με τον χώρο και τα εργαλεία, μαθαίνουν τα βασικά της μαγειρικής, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους, και το πιο σημαντικό: βλέπουν πόσο όμορφο είναι να προσφέρουν κάτι που δημιούργησαν!

Κάνουμε χειροτεχνίες και φανταζόμαστε!

Ένας πολύ όμορφος και δημιουργικός τρόπος να περάσουμε χρόνο με τα μικρά μας. Παρέα δίνουμε χρώμα, σχήμα και ζωή σε ό,τι βρίσκουμε γύρω μας. Έτσι αναπτύσσεται η δημιουργική σκέψη και η φαντασία, δύο πολύ χρήσιμα εργαλεία για το μέλλον.

Διαβάζουμε παραμύθια και ωριμάζουμε!

Ένα απλό «Μια φορά και έναν καιρό» μπορεί να «ταξιδέψει» το μικρό σας σε υπέροχους κόσμους γεμάτους διδάγματα, να το διασκεδάσει, να το χαλαρώσει, και να το βοηθήσει να κοιμηθεί πιο εύκολα.

Παίζουμε κουκλοθέατρο και νιώθουμε!

Το κουκλοθέατρο είναι μία «γλώσσα» που μιλάει κάθε παιδί. Παίζοντας μαζί του θα το δείτε να ταυτίζεται με τους ήρωες, να χαίρεται και να ξεπερνάει προκλήσεις μαζί τους, αλλά και να αναπτύσσει τη συναισθηματική νοημοσύνη του.

Εκφραζόμαστε με θεατρικό παιχνίδι!

Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος επικοινωνίας για τα παιδιά, αφού εκμεταλλεύεται τη φαντασία τους, τον αυθορμητισμό τους και την ενέργειά τους.

Ταυτόχρονα, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

kid eating birthday cake