Το καλοκαίρι που περιμένατε πώς και πώς είναι εδώ! Φέτος θα το χαρείτε διπλά, αγκαλιά με το μωράκι σας. Φτιάχνουμε τη βαλίτσα του και… φύγαμε!

Ρουχαλάκια

Φροντίστε να είναι ανοιχτόχρωμα και πρακτικά. Υπολογίστε μια αλλαξιά (ίσως και μία έξτρα, γιατί… συμβαίνουν και ατυχήματα!) για κάθε μέρα των διακοπών σας. Εναλλακτικά πάρτε μαζί σας ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για βρεφικά ρούχα.

Το αγαπημένο του παιχνίδι

Οι αγαπημένοι του κύβοι, κάποιο μασητικό αντικείμενο ή το αρκουδάκι του, πρέπει να μπουν στις αποσκευές. Ειδικά αν του κάνουν παρέα στον ύπνο…

Το παραμύθι του

Αν του διαβάζετε κάτι πριν κοιμηθεί, συνεχίστε το και στις διακοπές. Μετά από μια κουραστική μέρα, θα αναζητάτε και οι δυο τη μαγική στιγμή χαλάρωσης.

Αντηλιακό

Αντηλιακό πάντα και παντού, ακόμη και τις πολύ πρωινές ή απογευματινές ώρες. Φροντίστε να είναι κατάλληλο για βρέφη και να περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα.

Κρεμούλα για σύγκαμα

Στις διακοπές η αλλαγή πάνας μπορεί να γίνει… παντού. Ένας λόγος παραπάνω για να βάλετε μια απαλή, αδιάβροχη κρέμα αλλαγής πάνας και έναν αφρό καθαρισμού στο νεσεσέρ του.

Τα καλλυντικά του

Το αλάτι, η άμμος και ο ήλιος ίσως ερεθίσουν το δερματάκι του μωρού σας. Ένα βρεφικό ενυδατικό γαλάκτωμα με καταπραϋντική δράση θα σας γλιτώσει από ενοχλήσεις και ερεθισμούς.

Εντομοαπωθητικό

Κρατήστε μακριά από το δερματάκι του μωρού σας τους ενοχλητικούς επισκέπτες. Εφαρμόστε συχνά ένα γαλάκτωμα που προστατεύει από τα κουνούπια, ενυδατώνει και είναι κατάλληλο για βρέφη.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

baby sleeping