«Κλείστε θέση» και παρακολουθείστε δωρεάν ένα online σεμινάριο με θέμα «Οι Πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι»

Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν από μικρή ηλικία να φροντίζουν σωστά τα δοντάκια τους. Δείτε εδώ 5 βήματα για να τα εκπαιδεύσετε σωστά και να έχουν πάντα καθαρά δοντάκια.

SensiTeeth Kids

Στοματική Υγιεινή για τα πιο όμορφα δοντάκια!

Γνωρίστε τη σειρά παιδικής στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φροντίδα των παιδιών για να έχουν τα πιο καθαρά δοντάκια, πατώντας εδώ.

Θέλετε να γίνετε Super Mommy;
Συμπληρώστε λίγα ακόμα στοιχεία και κερδίστε 30 επιπλέον Super Mommy πόντους !

Κάντε και εσείς το σχόλιό σας

EDITOR'S
PICK

Πρεπει να εκλαβουν τη διαδικασια του βουρτσισματος ως ενα παιχνιδι και οχι ως κατι καταναγκαστικο! Οποτε τα αφηνουμε να παιζουν με την οδοντοβουρτσα για να μαθουνε να την κρατανε και να τη χρησιμοποιουν σωστα!

Εμείς έχουμε μόνο 6 δοντάκια αλλά ήδη τα βουρτσίζουμε καθημερινά!!

Την έπαιρνα μαζί μου στο μπάνιο από όταν ήταν πολύ μικρή και με έβλεπε να πλένω τα δόντια μου.. Όταν ήταν σχεδόν 8 μηνών τη ρώτησα αν θέλει να πλύνει κι αυτή τα δίκα της και μου άπλωσε με χαρά το χέρι της! Της έδωσα την οδοντόβουρτσα που της είχα αγοράσει και από τότε είναι η αγαπημένη της ασχολία! Θέλει σαν τρελή να τα πλένει 🙂

Εμείς τα πλένουμε μαζί. Έτσι βλέπουν τις κινήσεις μου κ κάνουν τα ίδια αλλά κ ο χρόνος που τα βουρτσιζουν τα δοντάκια τους είναι μεγαλύτερος

Από πολύ μικρά τους τα κάνουμε

Λιγο δυσκολο κομματι αλα τα καταφερνουμε μια χαρα με τις πολυτιμες συμβουλες σας!

Ευχαριστούμε για τις υπέροχες συνταγές και ιδέες για να τρώνε υγιεινά τα παιδιά μας!👍