Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Η Εύη Δερμιτζάκη είναι παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Πάτρας και υπηρέτησε ως αγροτική γιατρός στην Κεφαλλονιά. Έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής από την Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και εξειδικεύτηκε στην Παιδοπνευμονολογία. Εργάστηκε ως επιμελήτρια στο Παιδοπνευμονολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Η ΕΛΠΙΣ» ενώ απέκτησε εκτενή εμπειρία εργαζόμενη ως επιμελήτρια του Νοσοκομείου «ΙΑΣΩ Παίδων» επί σειρά ετών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μητρικού Θηλασμού για επαγγελματίες υγείας και σεμινάρια Επείγουσας και Εντατικής Παιδιατρικής. Από το 2002 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις και εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Έχει πλούσιο εθελοντικό έργο συμμετέχοντας στην καμπάνια του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την ενημέρωση των εφήβων για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, στο ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε προγράμματα των φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοικτή Αγκαλιά» και σε εμβολιαστικά προγράμματα της ΜΚΟ «Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Αναλαμβάνει την παρακολούθηση της καλής υγείας και ανάπτυξης του παιδιού από τη γέννηση του, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στη στήριξη της οικογένειας. Λύνει πρόθυμα τις απορίες των γονιών και υποστηρίζει ενεργά τόσο την εγκατάσταση του μητρικού θηλασμού όσο και τη συνέχιση αυτού ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε βρέφους αλλά και της μητέρας του.

Με γνώμονα τις πιο πρόσφατες διεθνείς οδηγίες, τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού και της οικογένειάς του παρέχεται εξατομικευμένη συμβουλευτική τόσο για τα εμβόλια που πρέπει να γίνουν όσο και για τις προληπτικές εξετάσεις, τις εξειδικευμένες εκτιμήσεις ή/και θεραπείες.
Είναι μέλος της Παιδιατρικής Εταιρείας, της Παιδοπνευμονολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Site: dermitzaki-paidiatros-marousi.business.site