Τα αγαπημένα καναπεδάκια ήταν, είναι και θα είναι η τέλεια λύση σνακ για τα παιδικά πάρτι. Πολύ απλά γιατί έχουν άπειρες εκδοχές, φτιάχνονται (και τρώγονται) εύκολα και μπορούν να γίνουν όσο δημιουργικά θέλετε, για να χορτάσει πρώτα το μάτι των junior καλεσμένων σας.

Μπουκίτσα-πασχαλίτσα

ladybug shape kids canapes

Εντυπωσιακό μεν εύκολο δε! Απλώστε τυρί κρέμα σε παξιμάδια, φέτες ψωμί ή κρακεράκια και κόψτε πάνω τους ντοματίνια κομμένα στη μέση, για να δημιουργήσετε ανοιχτά φτερά  πασχαλίτσας. Κόψτε και ελιές για το πρόσωπο της πασχαλίτσας, βάλτε και τις απαραίτητες βουλίτσες (άσπρες με κρέμα τυρί ή μαύρες με πάστα ελιάς) και όλοι θα ’χουν να λένε για το φτερωτό, λαχταριστό finger food σας.

Ζουν οι χελώνες στα σάντουιτς;  

turtle shape sandwichesΖουν και βασιλεύουν, αν θέλετε να φτιάξετε δημιουργικά σάντουιτς που θα κάνουν θραύση στο πάρτι!  Πάρ’τε ψωμάκια σε σχήμα μαργαρίτας που θα γίνουν ένα υπέροχο καβούκι χελώνας, φτιάξε το κεφάλι και τα πόδια της χελώνας με αγγουράκι (ανάμεσα στα άλλα υλικά που θα βάλετε στη γέμιση) και έτοιμα τα χελωνοσαντουιτσάκια σας.

O κύριος Ψωμάκης Λουκανικάκης

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

kid room

Τα παιδιά λατρεύουν γενικά τις αστείες φατσούλες. Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται στα αγαπημένα τους σνακ! Κόψτε τα λουκάνικα σύμφωνα με το σχήμα της φωτογραφίας για να φτιάξετε μάτια και γλώσσα και κολλήστε τα στα μπριοσάκια με λίγο τυρί κρέμα για «κόλλα». Αυτό θα πει burger με προσωπικότητα. Λέτε να γίνει ο κύριος Λουκανικάκης η μασκότ του μπουφέ;

Φύτρωσε τορτίγια

Ένα υπέροχο μπουκετάκι από το αγγελούδι σας στους καλεσμένους του με πολλή αγάπη! Φτιάξτε μια θήκη με πολύχρωμο χαρτί (καθαρό), τοποθετήστε μέσα μία τορτίγια διπλωμένη και γεμίστε τη με κομμάτια κοτόπουλου, πιπεριές, αγγούρι και μαρούλι, για να δώσετε την εικόνα μιας ανθοδέσμης. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να «ντύσετε» τη δημιουργία σας με έξτρα διακοσμητικά.

Είδατε τελικά που τα πρωτότυπα καναπεδάκια για παιδικό πάρτι φτιάχνονται εύκολα; Το μυστικό είναι να βρείτε τα σωστά σχήματα και να φτιάξετε σταθερές τις συνθέσεις, ώστε να μην καταρρεύσουν τα έργα σας πριν φτάσουν στο τραπέζι. Καλό πάρτι και καλή όρεξη!