Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Η Μαρία Κουλούρη σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής μετά από εκπαίδευση στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία και εκπόνησε την Διδακτορική της Διδακτορική Διατριβή. Ως Παιδίατρος εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Αλλεργιολογία και Κλινική Ανοσολογία και από το 2011 κατέχει τον τίτλο του Παιδοαλλεργιολόγου, από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα και παράλληλα είναι σύμβουλος Παιδοαλλεργιολογίας σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Έχει διατελέσει επιστημονική συνεργάτης και ερευνήτρια στην Β’ και Γ’ Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών . Τον τελευταίο χρόνο διατελεί Πανεπιστημιακή Υπότροφος στην Παιδιατρική Αλλεργιολογία στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του ιδίου Πανεπιστημίου.

Είναι μέλος στην Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, στην Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία και στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας , στην Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία καθώς και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κοινού σε παιδιατρικά και αλλεργιολογικά θέματα έχει συγγράψει άρθρα και συμμετάσχει σε ενημερωτικές εκπομπές υγείας.

Site: https://paidi-allergia.gr/?lang=el