Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

baby eating ookie

Τα πρώτα του δοντάκια κάνουν την εμφάνισή τους; Καλωσήρθατε στην περίοδο της οδοντοφυΐας η οποία, ενώς κρατάει λίγο, μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ. Γκρίνια, εκνευρισμός, σιελόρροια και μια διαρκής ανάγκη των παιδιών να κρατούν το στόμα τους απασχολημένο. Δοκιμάστε να ικανοποιήσετε αυτή την ανάγκη φτιάχοντας τα πιο εύκολα σπιτικά μπισκότα με 3 υλικά! Αρκετά μαλακά για το ερεθισμένο στοματάκι, νόστιμα και -το σημαντικότερο- φτιαγμένα από τα χεράκια της μαμάς!

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κούπες βρώμη
  • 1 μέτρια μπανάνα
  • 2 κουταλιές του γλυκού λάδι καρύδας
  • άρωμα βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί. Σε ένα πολυμίξερ χτυπάμε τη βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη. Προσθέτουμε την μπανάνα, το λάδι καρύδας και τη βανίλια μέχρι να έχουμε μια ζύμη. Αν η ζύμη μας κολλάει στα χέρια, προσθέτουμε λίγο αλεύρι χωρίς γλουτένη, αν είναι πολύ σκληρή προσθέτουμε ακόμη λίγο λάδι καρύδας. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια και πλάθουμε σε λεπτά ορθογώνια μπισκότα τα οποία τοποθετούμε στο ταψί μας κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις γιατί απλώνουν. Τα ψήνουμε για 10 λεπτά, τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα διατηρούμε σε αεροστεγώς κλειστό δοχείο.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

first time dad

Πότε έβγαλε το πρώτο του δοντάκι το δικό σας μωρό;

FREZYLAC

Προβλέποντας και σχεδιάζοντας το μέλλον!

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής διατροφής που εξασφαλίζει στο βρέφος γερή ανάπτυξη και θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική του υγεία, πατώντας εδώ.

Κάντε και εσείς το σχόλιό σας

4 μηνων

Tο πρώτο μας δοντάκι το βγάλαμε 6 μηνων!

Το πρωτο μας δοντακι το βγαλαμε τωρα 5 μιση μηνων!!!

6 μηνών βγάλαμε τα δύο κάτω και 7 μηνών τα δύο πάνω! Και συνεχίζουμε!


Συνολικός αριθμών σχολίων:5

Ωραία συνταγή!Θα την δοκιμάσω!

NEW
Webinar

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Με την εγγραφή σας στη Frezyland μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη αρθρογραφία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύεστε με 45 πόντους!