Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Η ψυχολόγος Φύσσα Στυλιανή είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι επίσης πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής Αθηνών. Και στις δυο σχολές εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις και τις ολοκλήρωσε σε χρονικό διάστημα συντομότερο από το προβλεπόμενο. Για τις επιδόσεις της έχει λάβει τιμητικούς τίτλους από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και άλλους κρατικούς φορείς. Έχει μετεκπαιδευθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως τα νοσοκομεία Μaudsley, Παίδων, Αιγινήτειο, Δρομοκαΐτειο με τις πιο αποτελεσματικές επιστημονικές μεθόδους. Όσο αφορά τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αυτά σχετίζονται με νέες ψυχικές διαταραχές που δεν έχουν ακόμα καταγραφεί στο εγχειρίδιο ψυχιατρικών διαταραχών (DCM) τις οποίες έχει μελετήσει και παρουσιάσει σε ιατρικά συνέδρια.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνέδριων που αφορούν τομείς που σχετίζονται με εξειδικευμένες ψυχοθεραπείες παιδιών- ενήλικων και στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών.

Έχει εργαστεί έμμισθη αλλά και εθελοντικά σαν ψυχολόγος σε δημοσίους φορείς όπως σε κέντρο διάγνωσης μαθησιακών δυσκολίων (κεδδυ), σε κοινωνική υπηρεσία, σε κέντρο άνοιας, σε νοσοκομεία και σε συμβουλευτική υπηρεσία σχολείου. Εργάστηκε σαν επισκέπτης ψυχολόγος με τιμητική σύμβαση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου Μaudsley΄s Hospital. Απο το 2018 διατηρεί γραφείο ψυχολόγου στον Πειραιά.

Site: www.eupsyxia.com