Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

Η Παιδίατρος Καλλιόπη Κουλουφάκου-Γρατσία τελείωσε την Iατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (MD) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο ίδρυμα, για να λάβει τον τίτλο «Master of Science» στην Κλινική Παιδιατρική και Έρευνα (MSc).
Ως ειδικευόμενη παιδίατρος εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών, “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού”.

Μετά το πέρας της παιδιατρικής ειδικότητας παρέμεινε στο Παίδων “Αγλαία Κυριακού” ως συνεργάτης στο Τμήμα Αύξησης και Ανάπτυξης Παιδιών και Εφήβων και στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής.

Από το 2018 εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Παιδοενδοκρινολογικό και Τμήμα Αύξησης Παίδων και Εφήβων του ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ και ως ιδιώτης παιδίατρος.
Έχει εργαστηριακή και κλινική ερευνητική εμπειρία στην αλλεργιολογία, κλινική ανοσολογία και παχυσαρκία σε παιδιά. Έχει δημοσιεύσει έργα σε διεθνή περιοδικά και βιβλία.

Σήμερα διατηρεί γενικό παιδιατρικό ιατρείο στην Κηφισιά με ειδικό ενδιαφέρον στο χαμηλό ανάστημα παιδιών, τις διαταραχές εφηβείας και την παιδική παχυσαρκία.

Site: popikouloufakou.com