Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.
scale and veggies

Υπολογισμός θερμίδων

Ο υπολογισμός των θερμίδων που λαμβάνετε ημερησίως κατά τη διάρκεια της κύησης, είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Εργαλεία για την Παιδική Ηλικία

Η παιδική ηλικία είναι κάτι το μαγικό για όλους τους ανθρώπους· ο κόσμος σε αυτή τη φάση της ζωής φαντάζει κάτι το καινούργιο και συναρπαστικό. Ανακαλύψτε στα εργαλεία για την παιδική ηλικία βοηθήματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης του μικρού σας. Εδώ μπορείτε να βλέπετε τη προτεινόμενη ημερήσια κατανάλωση θερμίδων για εσάς και το παιδί σας. Επιπλέον για τα εγγεγραμμένα μέλη της Frezyland, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας βιβλίο αναμνήσεων για να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές με το παιδί σας! Ανακαλύψτε εδώ όλα τα χρήσιμα βοηθήματα που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ζωντανή την κάθε στιγμή από τη ζωή του, με λίγες μόνο απλές κινήσεις!