Στο νέο μας webinar, "Θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο στο σπίτι: Έκφραση & Αποδοχή", o σύμβουλος γονέων-παιδοψυχολόγος-εμψυχωτής Ιωάννης Γλωσσόπουλος  μας μίλησε για το πως η  έκφραση και η αποδοχή είναι δύο έννοιες που αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την υγιή ψυχική ανάπτυξη ενός παιδιού.
scale and veggies

Υπολογισμός θερμίδων

Ο υπολογισμός των θερμίδων που λαμβάνετε ημερησίως κατά τη διάρκεια της κύησης, είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Εργαλεία για την Παιδική Ηλικία

Η παιδική ηλικία είναι κάτι το μαγικό για όλους τους ανθρώπους· ο κόσμος σε αυτή τη φάση της ζωής φαντάζει κάτι το καινούργιο και συναρπαστικό. Ανακαλύψτε στα εργαλεία για την παιδική ηλικία βοηθήματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης του μικρού σας. Εδώ μπορείτε να βλέπετε τη προτεινόμενη ημερήσια κατανάλωση θερμίδων για εσάς και το παιδί σας. Ανακαλύψτε εδώ όλα τα χρήσιμα βοηθήματα που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ζωντανή την κάθε στιγμή από τη ζωή του, με λίγες μόνο απλές κινήσεις!