Μοιράσου τη δική σου ιστορία για την εγκυμοσύνη, μητρότητα ή πατρότητα και μάζεψε πόντους!

alphabet

Διάλεξε όνομα

Αρχαιοελληνικό ή ξένο; Από τη μεριά του μπαμπά ή της μαμάς; Η επιλογή ονόματος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση μιας και το όνομα του μικρού σας θα το συνοδεύει για όλη του τη ζωή.
scale and veggies

Υπολογισμός θερμίδων

Ο υπολογισμός των θερμίδων που λαμβάνετε ημερησίως κατά τη διάρκεια της κύησης, είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Εργαλεία για την Εγκυμοσύνη

Έχετε σκεφτεί πόσο θα σας βοηθούσε αλλά και πόσο χρόνο θα γλιτώνατε αν ένα εργαλείο σας παρείχε μια ευρεία γκάμα ονομάτων για το μικρό σας; Ανακαλύψτε στη Frezyland όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εγκυμοσύνη που θα σας διευκολύνουν και ταυτόχρονα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Εδώ μπορείτε να υπολογίσετε την προτεινόμενη για εσάς ημερήσια κατανάλωση θερμίδων έτσι ώστε να ρυθμίζετε τη πρόσληψή τους και συνεπώς το βάρος σας. Ακόμη μπορείτε να υπολογίσετε την προσδοκώμενη ημερομηνία τοκετού, αλλά και το ωροσκόπιο για τα μικρά σας αστεράκια. Επιπλέον για εγγεγραμμένα μέλη της Frezyland, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας βιβλίο αναμνήσεων, για να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας! Τα θέλετε όλα; Εδώ τα έχετε!