Πώς οργανώνεται η μελέτη του παιδιού και ποιος ο ρόλος του γονιού; Δείτε τώρα το νέο μας webinar με τον εκπαιδευτικό & συγγραφέα Ευάγγελο Αλεξόπουλο που δίνει πρακτικές συμβουλές για τη μελέτη στο σπίτι!

Θέλετε να γίνετε κι εσείς #SuperMommy; Μαζέψτε πόντους μέχρι 31 Οκτωβρίου και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε:

fireworks
super mommy reward
1οΒραβείο

Ένα πολυμορφικό πατίνι Globber κι ένα κράνος για το παιδί & Frezyderm δώρα του μωρού ή παιδιού σας.

2οΒραβείο

Frezyderm δώρα για την περιποίηση του μωρού ή παιδιού σας.

3οΒραβείο

Frezyderm δώρα για την περιποίηση του μωρού ή παιδιού σας.

webinar image
Πώς οργανώνεται η μελέτη του παιδιού και ποιος ο ρόλος του γονιού;
«Κλείστε θέση» και παρακολουθήστε το νέο μας live streaming σεμινάριο. Ο εκπαιδευτικός & συγγραφέας Ευάγγελος Αλεξόπουλος θα δώσει πρακτικές συμβουλές για τη μελέτη στο σπίτι!
super mommy hashtag

Νικήτριες  Σεπτεμβρίου

1οΒραβείο

Προϊόντα περιποίησης

Εβε Σι

2οΒραβείο

Προϊόντα περιποίησης

Mar Fe

3οΒραβείο

Προϊόντα περιποίησης

Θαλ Φο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Μαμάδες του μήνα

Η Frezyland αποτελεί μια ιδιαίτερα δραστήρια και ζωντανή κοινότητα, η οποία αναγνωρίζει τον περιορισμένο χρόνο των μαμάδων και για αυτό δίνει την ευκαιρία κάθε μήνα σε 3 δραστήριες μανούλες να αναδειχθούν Super Mommies.
Εγγραφείτε και εσείς στον όμορφο κόσμο μας, ανακαλύψτε τις διαφορετικές ενέργειες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στην κοινότητα της Frezyland, και απολαύστε πολλά προνόμια και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, με την εγγραφή σας στη Frezyland αμέσως κερδίζετε πόντους επιβράβευσης. Ο σκοπός είναι κάθε μήνα με μικρές και απλές ενέργειες να συγκεντρώνετε τουλάχιστον 100 πόντους για να έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε κλήρωση και να διεκδικήσετε τον τίτλο της Super Mommy μαζί με πλούσια δώρα. Δραστηριοποιηθείτε και ποιος ξέρει; Μπορεί η επόμενη μαμά του μήνα να είστε εσείς.