Πώς οργανώνεται η μελέτη του παιδιού και ποιος ο ρόλος του γονιού; Δηλώστε συμμετοχή στο νέο μας webinar με τον εκπαιδευτικό & συγγραφέα Ευάγγελο Αλεξόπουλο που θα δώσει πρακτικές συμβουλές για τη μελέτη στο σπίτι!
webinar image
Πώς οργανώνεται η μελέτη του παιδιού και ποιος ο ρόλος του γονιού;
«Κλείστε θέση» και παρακολουθήστε το νέο μας live streaming σεμινάριο. Ο εκπαιδευτικός & συγγραφέας Ευάγγελος Αλεξόπουλος θα δώσει πρακτικές συμβουλές για τη μελέτη στο σπίτι!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Ό,τι πει η μαμά

Ψάχνετε αρθρογραφία, διαβάζετε για θέματα που σας απασχολούν, αναζητάτε απαντήσεις από ειδικούς. Πολλές οι απόψεις, ακόμα περισσότερες οι συμβουλές αλλά τι θα λέγατε να μπορείτε κι εσείς να μεταδώσετε τις γνώσεις σας; Γι’ αυτό και η Frezyland δίνει τον λόγο σε εσάς για να μοιραστείτε τη δική σας βιωματική εμπειρία! Η ενότητα «Ό,τι πει η μαμά» είναι ο δικός σας χώρος, ο χώρος όπου μπορείτε να εκφράσετε τη δική σας άποψη, να μοιραστείτε χαρές ή ανησυχίες με την κοινότητα της Frezyland και να γράψετε για τις εμπειρίες σας γύρω από τη μητρότητα και την πραγματικότητα του γονιού. Και επειδή στη Frezyland οι δραστήριες μαμάδες επιβραβεύονται, ανεβάζοντας το άρθρο σας, έχετε την ευκαιρία κάθε μήνα να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα!