Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.
illustration super mommy

Στη Frezyland κάθε μήνα μπορείτε και εσείς να αναδειχθείτε #SUPERMOMMY!

Πως; Δημιουργήσαμε ένα σύστημα επιβράβευσης #SUPERMOMMY που σας δίνει τη δυνατότητα να μαζέψετε πόντους και να διεκδικήσετε τον τίτλο της  super-δραστήριας μανούλας! Συλλέγετε πόντους κάνοντας διάφορες απλές ενέργειες. Χρειάζεστε μόνο 100 πόντους για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να γίνετε μια από τις 3 Super Mommies του μήνα που θα κερδίσουν φανταστικά δώρα!

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να γίνετε δραστήρια μανούλα και τους πόντους που μπορείτε να συγκεντρώσετε βήμα-βήμα.

Ενέργειες χρήστη Πόντοι επιβράβευσης
Δημιουργία βασικού λογαριασμού στη Frezyland 45
Πλήρης συμπλήρωση του προφίλ 30
Ημερήσια Επίσκεψη στο website* 1
Εγγραφή στο Newsletter 30
Editor's Pick* 48
Κάθε φορά που μοιράζεστε ένα άρθρο στα social media* 4
Κάθε φορά που ένας φίλος/η σας γίνεται μέλος στη Frezyland έπειτα από δική σας προτροπή* 24
Δήλωση συμμετοχής και παρακολούθηση webinar* 48
Σύνταξη και παραγωγή άρθρου «Ό,τι πει η μαμά»* 72
Ολοκλήρωση δραστηριότητας «FrezyQuiz»* 9

* Για λόγους διασφάλισης της αξιοπιστίας του προγράμματος και αποφυγής μη ενδεδειγμένης χρήσης, η συλλογή των πόντων βάσει των ενεργειών του κάθε χρήστη υπόκειται σε περιορισμούς:

  • Επίσκεψη στο website: 1 επίσκεψη την ημέρα
  • Editor’s pick ορίζεται η επιλογή της ομάδας της Frezyland να πριμοδοτεί με 48 bonus πόντους ένα ή περισσότερα σχόλια χρηστών ως τα «καλύτερα του μήνα» (περιεχόμενο πρωτότυπο, χρηστικό, καλαίσθητο), το οποίο θα σηματοδοτείται δημόσια με σχετικό σύμβολο επιβράβευσης (badge). Οι bonus πόντοι θα προστίθενται στους πόντους που ο χρήστης έχει συλλέξει τον συγκεκριμένο μήνα.
  • Κοινοποίηση άρθρου στα social media: έως 10 shares/μήνα
  • Εγγραφή φίλου μετά από προτροπή: έως 2 νέα μέλη/μήνα – Τους πόντους επιβράβευσης κερδίζουν και ο νέος χρήστης που γράφτηκε στη Frezyland και ο χρήστης που τον προσκάλεσε
  • Οι πόντοι του webinar συλλέγονται μόνο στην πρώτη παρακολούθηση
  • Οι πόντοι λαμβάνονται στο προφίλ σας μόνο και εφόσον η ιστορία σας εγκριθεί από την ομάδα της Frezyland και δημοσιευθεί στην ενότητα «Ό,τι πει η μαμά».

Διάρκεια ισχύος πόντων: 1 ημερολογιακός μήνας

Κάθε μήνα 3 δραστήριες μαμάδες της Frezyland κερδίζουν μοναδικά δώρα!

fireworks
november gifts

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Επιβράβευση

Η Frezyland αποτελεί μια ιδιαίτερα δραστήρια και ζωντανή κοινότητα, η οποία αναγνωρίζει τον περιορισμένο χρόνο των μαμάδων και γι αυτό επιβραβεύει τις πιο δραστήριες από εσάς. Θέλετε να γίνετε η επόμενη Super Mommy; Εγγραφείτε κι εσείς στον όμορφο κόσμο μας, ανακαλύψτε τις διαφορετικές ενέργειες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στην κοινότητα της Frezyland και απολαύστε πολλά προνόμια και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, με την εγγραφή σας στη Frezyland αμέσως κερδίζετε πόντους επιβράβευσης. Ο σκοπός είναι κάθε μήνα να συγκεντρώνετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε, μιας και κάθε μήνα 3 ενεργές μαμάδες επιβραβεύονται με διάφορα προνόμια και δώρα. Ανακαλύψτε στην ενότητα «Μαμάδες του μήνα» την κατάταξή σας και ποιος ξέρει; Μπορεί η επόμενη μαμά του μήνα να είστε εσείς!