Στη Frezyland κάθε μήνα μπορείτε και εσείς να αναδειχθείτε #SUPERMOMMY!

Πώς; Δημιουργήσαμε ένα σύστημα επιβράβευσης #SUPERMOMMY που αναδεικνύει τις 3 πιο super-δραστήριες μανούλες! Έτσι, κάθε μήνα στη Frezyland ανακοινώνονται οι μαμάδες που είχαν την πιο έντονη παρουσία, κάνοντας διάφορες ενέργειες.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να γίνετε η πιο δραστήρια μανούλα και τους πόντους που μπορείτε να συγκεντρώσετε βήμα-βήμα.

Ενέργειες χρήστη Πόντοι επιβράβευσης
Δημιουργία βασικού λογαριασμού στη Frezyland 45
Πλήρης συμπλήρωση του προφίλ 30
Ημερήσια Επίσκεψη στο website* 1
Εγγραφή στο Newsletter 30
Το πιο δημοφιλές comment του μήνα* 60
Κάθε φορά που μοιράζεστε ένα άρθρο στα social media* 4
Κάθε φορά που ένας φίλος/η σας γίνεται μέλος στη Frezyland έπειτα από δική σας προτροπή* 24
Δημιουργία βιβλίου αναμνήσεων 15

* Για λόγους διασφάλισης της αξιοπιστίας του προγράμματος και αποφυγής μη ενδεδειγμένης χρήσης, η συλλογή των πόντων βάσει των ενεργειών του κάθε χρήστη υπόκειται σε περιορισμούς:

  • Εγγραφή φίλου μετά από προτροπή: έως 10 νέα μέλη/μήνα – Τους πόντους επιβράβευσης κερδίζουν και ο νέος χρήστης που γράφτηκε στη Frezyland και ο χρήστης που τον προσκάλεσε
  • Κοινοποίηση άρθρου στα social media: έως 10 shares/μήνα
  • Επίσκεψη στο website: 1 επίσκεψη την ημέρα
  • Δημοφιλές comment ορίζεται το σχόλιο που θα συγκεντρώσει τουλάχιστον 30 likes το μήνα από μοναδικούς χρήστες. Οι πόντοι επιβράβευσης για αυτή την ενέργεια παραμένουν 60 στο σύνολο, ανεξαρτήτως του τελικού αριθμού likes που συγκεντρώνει ένα σχόλιο. Η επιβράβευση των 60 πόντων αφορά μόνο ένα δημοφιλές σχόλιο το μήνα και ισχύει τον ημερολογιακό μήνα κατά τον οποίο το σχόλιο ανακηρύχθηκε δημοφιλές.

Διάρκεια ισχύος πόντων: 1 ημερολογιακός μήνας

Κάθε μήνα οι 3 πιο δραστήριες μαμάδες της Frezyland κερδίζουν μοναδικά δώρα!

gifts_feb

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Επιβράβευση

H Frezyland αναγνωρίζει την πολυάσχολη και γεμάτη προκλήσεις καθημερινότητα που όλες οι μαμάδες αντιμετωπίζετε. Ο ελεύθερός σας χρόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος και αρκετές φορές οι υποχρεώσεις σας θεωρούνται δεδομένες από τους άλλους. Η επιβράβευση αποτελεί κινητήριο δύναμη για τους περισσότερους ανθρώπους και αυτό η Frezyland το γνωρίζει πολύ καλά! Όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε μέσα στην ενεργή κοινότητά μας, κάνοντας για παράδειγμα like σε ένα άρθρο που σας άρεσε, ανεβάζοντας το δικό σας περιεχόμενο ή κοινοποιώντας ένα άρθρο από τη Frezyland, κερδίζετε ακόμα περισσότερους πόντους και αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε προνόμια και δώρα. Μη χάνετε χρόνο. Γίνετε μέλος στην Frezyland, δραστηριοποιηθείτε και συγκεντρώστε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την αξία της κάθε σας ενέργειας στη Frezyland στην ενότητα επιβράβευση!