Στο online σεμινάριο, "Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων", μαθαίνετε πώς καλλιεργείται η συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά 1 έως 3 ετών.

Κάθε μήνα 3 δραστήριες μαμάδες της Frezyland κερδίζουν μοναδικά δώρα!

fireworks
november gifts
frezyland logo with fireworks

Εδώ οι Super Mοmmies ξεχωρίζουν και επιβραβεύονται!

Η Frezyland αναγνωρίζει ότι κάθε μαμά ή μέλλουσα μαμά έχει αμέτρητες υποχρεώσεις, για αυτό και οι ενέργειες που κάνετε στον όμορφο κόσμο μας για να είστε μια #SUPERMOMMY για το μικρό σας, αναγνωρίζονται!

illustration for social sharing
super mommy hashtag

Πως; Δημιουργήσαμε ένα σύστημα επιβράβευσης #SUPERMOMMY που σας δίνει τη δυνατότητα να μαζέψετε πόντους και να διεκδικήσετε τον τίτλο της  super-δραστήριας μανούλας! Συλλέγετε πόντους κάνοντας διάφορες απλές ενέργειες.

Χρειάζεστε μόνο 100 πόντους για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να γίνετε μια από τις 3 Super Mommies του μήνα που θα κερδίσουν φανταστικά δώρα!

Γιατί εδώ η κάθε ενέργειά σας μετράει.

Πώς να κερδίσετε!

crocodile

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ FREZYLAND

Εγγραφείτε στη Frezyland εφόσον δεν είστε ήδη μέλος!

facebook like

ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ

Δείτε τις ενέργειες που σας χαρίζουν πόντους & κάντε όσο πιο πολλές μπορείτε!

3rd prize

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ FREZYLAND

Ανακαλύψτε πόσους πόντους έχετε συλλέξει για αυτό τον μήνα και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Super Mommy

Στη σελίδα της Frezyland μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και tips για την καλύτερη ανατροφή και ανάπτυξη του παιδιού σας, ενώ ταυτόχρονα κάνοντας απλές ενέργειες και αλληλοεπιδρώντας με άλλους γονείς επιβραβεύεστε! Εδώ αναγνωρίζουμε τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο σας καθώς και τη θέλησή σας να μοιράζεστε εμπειρίες, απόψεις αλλά και απορίες με άλλους γονείς. Δραστηριοποιηθείτε στη Frezyland μέσα από ένα μεγάλο εύρος ενεργειών και μαζέψτε όσους πιο πολλούς πόντους μπορείτε! Εδώ η κάθε σας ενέργεια μετράει! Χρειάζεστε μόνο 100 πόντους για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να γίνετε η Super Mommy του μήνα. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο γίνετε ενεργά μέλη της Frezyland και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!