Στο online σεμινάριο, "Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts", η μέλλουσα μαμά θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.

Παιδιά 2 ετών και άνω: “Πρώτη εφηβεία”

31 Ιούλ 2020
mom holds high her two year old

Νεύρα, αντίδραση σε όλα, θυμός και η λέξη “όχι” να έχει γίνει η αγαπημένη λέξη του γιου μου. Έτσι περνάει η καθημερινότητά μας. 😂

Όσα άρθρα και αν είχα διαβάσει, όσες συζητήσεις και αν είχα κάνει με μανούλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, τίποτα δεν ήταν αρκετό ώστε να με προετοιμάσει για τα όσα ζω!

Μπορεί η καθημερινότητα μου να είναι απίστευτα κουραστική μιας και ο μικρός μου δεν κάθεται ούτε για 2 λεπτά στην κυριολεξία, δεν αλλάζω όμως με τίποτα τα όσα ζω κάθε μέρα.  ❣️❣️

Νέες λέξεις, νέες προτάσεις, εξερεύνηση, γέλια, αγκαλιές και πολλά φιλιά παίρνουν τη θέση τους μέσα στην ημέρα μας, ανάμεσα στις σκανταλιές του πρίγκιπά μου!

Μέλλουσες μανούλες ή μανούλες, όσο δύσκολη και αν σας φανεί η ηλικία των 2 ετών και κάτι, να ζήσετε αυτές τις στιγμές και να αποκτήσετε όμορφες αναμνήσεις, γιατί όταν τα μικρά σας θαυματάκια μεγαλώσουν, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές τις κατά τα άλλα κουραστικές μέρες, θα τις θυμόμαστε με νοσταλγία. ❣️❣️

Να είναι γερά και χαρούμενα όλα τα παιδάκια και εμείς γερές να τα καμαρώνουμε. ❣️

webinar pregnant diet
Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Dos & Don’ts
Στο online σεμινάριο θα συζητήσει η μέλλουσα μαμά με τον διατροφολόγο μας και θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για ένα ισορροπημένο, υγιές και ασφαλές διατροφολόγιο κατά την εγκυμοσύνη.

Κάντε και εσείς το σχόλιό σας

Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητή φιλη, αυτές τις στιγμές θα αναπολούμε όλες 🥰 Γενικώς νομίζω ότι πρέπει που και που να μπαίνουμε στην θέση των παιδιών. Τι θέλουν να κάνουν συνέχεια τα παιδιά; Μα φυσικά να παίζουν! Αν βρούμε λοιπόν έναν τρόπο να κοιτάμε από τη δική τους οπτική γωνία τα πράγματα και να δούμε πώς να κάνουμε το κάθε τι που για αυτά φαίνεται βαρετό, να μοιάζει με παιχνιδι, τότε είμαι σίγουρη πως θα το κάνουν με μεγάλη προθυμία και τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα και ευχάριστα.

Περισσότερα από την κατηγορία "Ό,τι πεί η μαμά"

mom hugging baby

Η φροντίδα μωρού δεν στηρίζεται σε κανόνες

pregnant lady with surgical mask on her tummy

Εγκυμοσύνη & Κορωνοϊός: Ιδέες για Ποιοτικό Χρόνο με το Μωρό σου

happy mom and baby

Μια μαμά όπως όλες οι άλλες

mom cuddling baby's hand

Όταν γίνεσαι μαμά: Τα καλύτερα έρχονται!