Μοιραστείτε μαζί μας μια ιστορία με βάση τις εμπειρίες σας ως γονείς!
agapimena aderfakia thumbnail image

Memes: Αγαπημένα Αδερφάκια

«Ποιον αγαπάς πιο πολύ τη μαμά ή τον μπαμπά; Τον αδερφό μου.» Αυτό απαντούν τα περισσότερα αδερφάκια γιατί λατρεύονται μεταξύ τους. Όμως έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να δείχνουν την αγάπη τους και δεν είναι πάντα με χάδια και γλυκόλογα.

memes

Memes: Ξέρει η Μαμά!

Είναι ο φωτεινός παντογνώστης και είναι αυτό το πρόσωπο που κάνει κουμάντο στο σπίτι, άσχετο τι θέλουν να πιστεύουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η απάντηση που συμβαίνει αυτό είναι απλή. Γιατί; Γιατί… «η μαμά ξέρει».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Memes για Μαμάδες

Μαμάδες ενωθείτε! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν είστε η μόνη που ενώ λατρεύετε το παιδί σας, κάποιες φορές μέσα στη μέρα αγανακτείτε με τις ασκήσεις υπομονής στις οποίες σας υποβάλλουν οι μικροί σας μπόμπιρες; Μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνη! Είναι γεγονός ότι η ζωή με το παιδί κρύβει καθημερινές προκλήσεις. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα βρείτε τις πιο αστείες ατάκες που δημιουργούμε αποκλειστικά στη Frezyland μόνο για εσάς, αλλά και τις ιδιαίτερα χιουμοριστικές απεικονίσεις που μιμούνται στιγμές από την καθημερινότητα της κάθε μανούλας. Επιπλέον εκτός από το διασκεδαστικό περιεχόμενο που δημιουργούμε αποκλειστικά για εσάς, στην ενότητα memes για μαμάδες, θα βρείτε τα καλύτερα και πιο ξεκαρδιστικά memes του διαδικτύου τα οποία σατιρίζουν τις καθημερινές προκλήσεις της μητρότητας.