happy couple expecting baby

Τώρα κι εγώ με την σειρά μου είμαι έτοιμη να σας διηγηθώ πώς ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης.

Όταν κάθομαι και σκέφτομαι πως ακόμα και πριν λίγες μέρες πριν το θετικό αποτέλεσμα έκανα σχέδια και χρονοδιαγράμματα για το πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσουμε τις προσπάθειες για αυτό το θαυματάκι γελάω.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

baby with toys

Σκέψεις τύπου ”Πρώτα να έχουμε φτιάξει το σπίτι” , ”Να έχουμε κάνει οικονομίες” και όλα τα συναφή. Και ξαφνικά μια περίοδος που άργησε να έρθει, ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και καλή χοριακή. Τότε την θέση σε όλες αυτές τις σκέψεις πήρε η αγωνία μέχρι την πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο και τις σημαντικές εξετάσεις που θα ακολουθούσαν ώστε να δούμε πως όλα είναι καλά.

Σήμερα διανύοντας την 22η εβδομάδα κύησης και νιώθοντας αυτό το πλασματάκι να στριφογυρίζει μέσα στην κοιλίτσα μου νιώθω την μεγαλύτερη ευτυχία του κόσμου. Περιμένω την ημέρα που θα την κρατήσω στην αγκαλιά μου και θα της δείξω τον κόσμο.
Φυσικά και έχω τον φόβο για το άγνωστο, αλλά ξέρω ότι μαζί θα βρούμε τον δρόμο. Αφού η καρδιά μου πλέον θα χτυπάει μόνο για κείνη. Και όσες δυσκολίες κι αν έρθουν θα είναι ο λόγος που θα τα αφήνω όλα στην άκρη, μόνο για ένα χαμόγελο της!