miracle baby

Η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε κάποια στιγμή στις αρχές του 2021. Βέβαια, κάτι μέσα μου, μου έλεγε από πολύ νωρίτερα πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον οργανισμό μου. Η αντίδρασή μου δεν ήταν η αναμενόμενη! Άγχος και φόβος με κατέλαβαν παρά το γεγονός ότι ηλικιακά βρίσκομαι σε ιδανική, για την κοινωνία, ηλικία, ώστε να αποκτήσω παιδί. Πότε άλλαξε η οπτική μου;

Όταν ξαφνικά άρχισα να ακούω για περιστατικά ζευγαριών που χρόνια πάλευαν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Εκεί είπα ότι είναι μεγάλη ευλογία το γεγονός που μας έτυχε! Την πορεία της εγκυμοσύνης μου θα τη ζήλευε κάθε γυναίκα! Λίγες ναυτίες στους πρώτους μήνες και δυσκολία με κάποιες μυρωδιές. Η αλήθεια είναι ότι είχα τη δυνατότητα να συνεχίσω κανονικότατα την καθημερινότητά μου με τις δυσκολίες που μπορεί μία κοιλίτσα να προκαλεί και επιδεικνύοντας την δέουσα προσοχή.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

brother and sister

Κατά τα άλλα, εργάστηκα μέχρι τέλους, οδηγούσα (ίσως αυτό να μην το επαναλάβω σε μία 2η εγκυμοσύνη) και ένιωθα ότι απλώς είχα μαζί μου έναν ανθρωπάκο στον οποίο δεν παρέλειπα συνεχώς να μιλώ. Το Σεπτέμβριο του ’22 αντικρίσαμε το προσωπάκι της μικρής μας. Συναίνεσα 100% στην άποψη με την οποία θεωρούσα υπερβολικές τη μαμά μου, αλλά και άλλες φίλες μου που είχαν παιδιά: Το συναίσθημα του να γίνεσαι μητέρα, του να κρατάς το παιδάκι σου, δεν μπορείς να το κατανοήσεις αν δεν το βιώσεις. Δοξάζω το Θεό που μας ευλόγησε με αυτό το παιδάκι! Εύχομαι αυτήν την ευτυχία να μπορέσουν να τη βιώσουν όλοι όσοι το επιθυμούν!