happy mom and baby

Είμαι μια μαμά σαν όλες τις άλλες. Μια μαμά που έγινε μαμά μετά από πολύ κλάμα και στεναχώρια, μια μαμά που ξαγρύπνησε επειδή το μωρό της δεν κοιμόταν περισσότερο από δύο συνεχείς ώρες τα βράδια, μια μαμά που είναι μακριά από τη δική της μαμά.

Είμαι μια μαμά που έχει, όπως η κάθε μαμά, τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Κι όμως… είμαι μια μαμά σαν όλες τις άλλες. Που όταν σε έφερα στη ζωή ένιωσα ότι ήμουν μοναδική και πως είχα καταφέρει να ανέβω την κορυφή του δικού μου Έβερεστ. Που έπρεπε σε λίγο χρόνο να εξοικειωθώ με πάνες, καρότσια, μάρσιπο και ό,τι άλλο ακολουθεί τον ερχομό ενός μωρού. Που όταν μου γελάς και με λες «μαμά», είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Που ζούμε μαζί την κάθε σου στιγμή, σε κρατώ από το χέρι για να μεγαλώνεις και με κάνεις περήφανη με κάθε μικρή, καθημερινή σου κατάκτηση. Που είχα το δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια» και πλέον, δεν μπορώ να φανταστώ καμία καριέρα χωρίς εσένα στη ζωή μου. Που έχω μάθει και έχω επισκεφθεί όλες τις παιδικές χαρές και όλα τα μέρη με παιδικές δραστηριότητες. Που τρέμω μήπως πάθεις κάτι. Που τρέμω μήπως πάθω εγώ κάτι και χάσω, έστω, μία σου στιγμή.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

pregnant woman hugs her baby

Είμαι μία μαμά σαν όλες τις άλλες που αγαπάει χωρίς όρους και όρια το μωρό της. Είμαι μία μαμά σαν όλες τις άλλες και αυτό με τιμά. Γιατί το να είσαι μαμά, είναι τιμή και πάνω απ’ όλα ευθύνη.