couple with pregnant woman on the bed hugging

Μετά τους πρώτους 3 μήνες και αφού είδαμε με το γιατρό ότι όλα βαίνουν καλώς με την εγκυμοσύνη μου μου είπε μια φράση “να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου από εδώ και πέρα Γεωργία μου ” Και αυτό έκανα!!

Έχοντας φτάσει στον 9ο μήνα συνειδητοποιώ ότι ήταν οι πιο όμορφοι μήνες της ζωής μου !! Δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα ήταν πολύ καλά το καλοκαίρι έκανα κάθε μέρα τα μπάνια μου και φυσικά πάντοτε άκουγα τις συμβουλές του γιατρού μου ! Είναι φοβερό το συναίσθημα να νιώθεις ότι μέσα στη κοιλιτσα σου υπάρχει ένας άνθρωπος υπάρχει άλλη μια καρδιά .Κάθε φορά που τον βλεπαμε στον υπέρηχο ενθουσιαζόμασταν εγώ και ο άντρας μου όλο και περισσότερο και νιωθαμε ότι φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο όνειρο δηλ στο να τον έχουμε στην αγκαλιά μας . Σημαντικό ρόλο φυσικά σε όλο αυτό το ταξίδι έχει παίξει ο άντρας μου που πάντα ηταν και είναι δίπλα μου σε οτι και αν χρειάστηκα και μ ένα χαμόγελο μ έκανε να ξεχνώ κάθε ανησυχία που μπορεί να είχα.

Δείτε & κάτι άλλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

daughter kisses her pregnant mom

Τώρα περιμένουμε τον τοκετό που και πάλι θέλω να σας πω κορίτσια μου ότι δεν σκέφτομαι καθόλου τη φάση της γέννας δεν εστιάζω καθόλου εκεί το μόνο που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα πάρω το μπέμπη μας στα χέρια μου το μυαλό μου στέκεται μόνο σ αυτή τη σκέψη τίποτα άλλο!!! Εάν θέλετε μπορείτε κ εσείς να βάλετε το μυαλό σας να έχει μόνο αυτή τη σκέψη ίσως σας καθησυχάσει.

Να απολαμβάνετε κάθε στιγμή κάθε λεπτό γιατί είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες!! Φυσικά να ακούτε το γιατρό σας δε θα χάσετε πιστέψτε με !!! Σας εύχομαι μια όμορφη και γλυκιά εγκυμοσύνη!!!